کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 17

1 مطالعه اثر محلول پاشی برگی کلرید کلسیم و نوع سیستم تربیت بر بهبود خواص کیفی میوه سیب
عرفان سپهوند؛ محمدرضا فتاحی‌مقدم؛ محمود قاسم‌نژاد؛ علی‌رضا طلایی؛ محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.94 K)

2 تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها
مهسا عاشوری واجاری؛ جواد فتاحی مقدم؛ سعید عشقی؛ مالک قاسمی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.56 K)

3 بررسی همبستگی بین سفتی بافت در زمان برداشت و عمر انباری میوه با مقدار و نسبت عناصر معدنی در میوه چه ها و میوه های بالغ کیوی رقم هایوارد در 70 باغ تجاری قسمت شرقی استان گیلان
مهسا عاشوری واجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ ایوب ملا احمد نالوسی؛ فائقه سلیقه دار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.66 K)

4 تاثیر غلظت و زمان محلولپاشی کلسیم و سفتی بافت و خصوصیات کیفی سیب قرمز در منطقه سمیرم اصفهان
علی اصغر شهابی؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.03 K)

5 بررسی تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم بر روی سفتی بافت و قابلیت نگهداری محصول سه رقم زردآلوی تجارتی
مهدی اسمعیل زاده؛ محمدامین حجازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.66 K)

6 کاربرد حلقه‌برداری به منظور بهبود اندازه و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. ‘Hayward)
ریحانه امینی‌فر؛ محمود قاسم‌نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

7 بررسی سازگاری برخی از ارقام سیب بر تعدادی از جمعیت‌های بذری حاصل از والدهای مادری پاکوتاه
حمیدرضا بهرامی؛ مریم تاتاری؛ حسن حاج‌نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.23 K)

8 بررسی تاثیر حلقه برداری بر کیفیت میوه کیوی فروت رقم "هایوارد" (Actinidia deliciosa cv. Hayward) در تاکستان های مختلف شرق استان گیلان
ریحانه امینی فر؛ محمود قاسم نژاد؛ علی خلقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.94 K)

9 اثر متیل جاسمونات بر عمر پس از برداشت میوه موز رقم کاوندیش
فرزانه رودی؛ فرشاد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.3 K)

10 اثر صمغ عربی بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه موز رقم کاوندیش
فرزانه رودی؛ فرشاد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.57 K)

11 تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی
مریم درستکار؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.1 K)

12 بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
مریم درستکار؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K)

13 اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP)بر برخی پارامترهای کمی شلیل رقم سانگلو
ولی ربیعی؛ محمد فرهمند؛ محمدرضا عظیمی؛ فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.87 K)

14 تأثیر چهار برنامه مختلف محلولپاشی کلریدکلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه های سیب رقم ʼفوجیʻ
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.04 K)

15 بررسی برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی میوه در تعدادی از ژنوتیپ های ایرانی درخت به (.Cydonia oblonga Mill)
مهدی علیپور؛ حمید عبداللهی؛ سمانه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.28 K)

16 تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلول های اسید استیک و کلرید سدیم داغ
- فرحناکی؛ عسگر حسن افشاری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.41 K)

17 بررسی میزان کلسیم و سفتی بافت میوه دو رقم KS6 و KS8 گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
سمیه کدخدائی؛ کاظم ارزانی؛ عباس یداللهی؛ قاسم کریم زاده؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)