کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 17 |
|
1 |
|
مطالعه اثر محلول پاشی برگی کلرید کلسیم و نوع سیستم تربیت بر بهبود خواص کیفی میوه سیب |
|
عرفان سپهوند، محمدرضا فتاحیمقدم، محمود قاسمنژاد، علیرضا طلایی، محمدعلی عسکری سرچشمه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 165.94 K
|
|
2 |
|
تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها |
|
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 140.56 K
|
|
3 |
|
بررسی همبستگی بین سفتی بافت در زمان برداشت و عمر انباری میوه با مقدار و نسبت عناصر معدنی در میوه چه ها و میوه های بالغ کیوی رقم هایوارد در 70 باغ تجاری قسمت شرقی استان گیلان |
|
مهسا عاشوری واجاری، محمود قاسم نژاد، ایوب ملا احمد نالوسی، فائقه سلیقه دار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 140.66 K
|
|
4 |
|
تاثیر غلظت و زمان محلولپاشی کلسیم و سفتی بافت و خصوصیات کیفی سیب قرمز در منطقه سمیرم اصفهان |
|
علی اصغر شهابی، محمد جعفر ملکوتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 23.03 K
|
|
5 |
|
بررسی تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم بر روی سفتی بافت و قابلیت نگهداری محصول سه رقم زردآلوی تجارتی |
|
مهدی اسمعیل زاده، محمدامین حجازی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 23.66 K
|
|
6 |
|
کاربرد حلقهبرداری به منظور بهبود اندازه و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv. ‘Hayward) |
|
ریحانه امینیفر، محمود قاسمنژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.18 M
|
|
7 |
|
بررسی سازگاری برخی از ارقام سیب بر تعدادی از جمعیتهای بذری حاصل از والدهای مادری پاکوتاه |
|
حمیدرضا بهرامی، مریم تاتاری، حسن حاجنجاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 323.23 K
|
|
8 |
|
بررسی تاثیر حلقه برداری بر کیفیت میوه کیوی فروت رقم "هایوارد" (Actinidia deliciosa cv. Hayward) در تاکستان های مختلف شرق استان گیلان |
|
ریحانه امینی فر، محمود قاسم نژاد، علی خلقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 530.94 K
|
|
9 |
|
اثر متیل جاسمونات بر عمر پس از برداشت میوه موز رقم کاوندیش |
|
فرزانه رودی، فرشاد صادقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 373.3 K
|
|
10 |
|
اثر صمغ عربی بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه موز رقم کاوندیش |
|
فرزانه رودی، فرشاد صادقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 540.57 K
|
|
11 |
|
تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی |
|
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 861.1 K
|
|
12 |
|
بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد |
|
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.34 K
|
|
13 |
|
اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP)بر برخی پارامترهای کمی شلیل رقم سانگلو |
|
ولی ربیعی، محمد فرهمند، محمدرضا عظیمی، فریبرز حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 231.87 K
|
|
14 |
|
تأثیر چهار برنامه مختلف محلولپاشی کلریدکلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه های سیب رقم ʼفوجیʻ |
|
انسیه قربانی، داود بخشی، اسماعیل فلاحی، بابک ربیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 235.04 K
|
|
15 |
|
بررسی برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی میوه در تعدادی از ژنوتیپ های ایرانی درخت به (.Cydonia oblonga Mill) |
|
مهدی علیپور، حمید عبداللهی، سمانه احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 256.28 K
|
|
16 |
|
تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلول های اسید استیک و کلرید سدیم داغ |
|
- فرحناکی، عسگر حسن افشاری جویباری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 788.41 K
|
|
17 |
|
بررسی میزان کلسیم و سفتی بافت میوه دو رقم KS6 و KS8 گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) |
|
سمیه کدخدائی، کاظم ارزانی، عباس یداللهی، قاسم کریم زاده، حمید عبداللهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.21 M
|