کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره های مختلف (آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی) حاصل از اندام هوایی و زمینی گیاه (Rumex turcomanicus Czerep) دارویی ترشک
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (673.96 K)

2 تغییرات میزان فنل کل، فعالیت آنتی اکسیدانتی و قند در اندامهای مختلف گیاه دارویی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep ) طی مراحل مختلف نموی
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (621.48 K)

3 بررسی تأثیر بسترهای مختلف رشدی بر بقاء و برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی ترشک (Rumex turcomanicus Czerep)
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.97 K)

4 مقایسه سطوح آنتی اکسیدانت های میوه در برخی ارقام هلو و شلیل و روند تغییرات آن در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.04 K)

5 مطالعه تاثیر برهمکنش پلی اتیلن گلیکول و سالیسیک اسید بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیک گیاهچه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra L.)
مهری بهنام نیا، شیوا رضایی کهخا، اکرم شنوایی زارع، صفیه ابراهیمی، مهدی خورشیدی، وحید پوزش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.64 K)

6 اثر سولفات روی و سالیسیلیک اسید بر برخی شاخص های رشد و فیزیولوژیکی گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra)
مهری بهنام نیا، صفیه ابراهیمی، مهدی خورشیدی، وحید پوزش، شیوا رضایی کهخا، اکرم شنوایی زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.82 K)

7 مقایسه برخی ویژگی‌های فیزیوشیمیایی بذر چهار رقم تجاری ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت سطوح مختلف تنش شوری
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، اکرم ولی زاده قلعه بیگ، علی اصغر علیرضایی نقندر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.83 K)

8 بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی پیاز سوسن چلچراغ (Lilium ledebourii Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف
دارا دستان، حسن مومیوند، حجت قهرمانی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.26 K)

9 مقایسه برخی ویژگی های با ارزش کیفی و کمی میوه 3 رقم انار ایرانی
محسن ساجدی، محمود اثنی عشری، لیلا فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.43 K)

10 ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی
مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

11 کاربرد زمان مناسب استیک اسید، راهکاری برای کاهش اثرات تنش شوری در توت فرنگی
زهرا میرفتاحی، سعید عشقی، محمد اعتمادی، علی قرقانی، علی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (958.8 K)