کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 17

1 اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.53 K)

2 تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.74 K)

3 بررسی برخی تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده نرگس رقم شهلای بهبهان
آزاده جهان یار، عباس میرزاخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.31 K)

4 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.06 K)

5 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.26 K)

6 اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.15 K)

7 بررسی تاثیر اسید اگزالیک و کیتوزان بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده ژربرا
ریحانه غلامی، صفا احمدی، فریال وارسته، مهرداد بابا ربیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.03 K)

8 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.79 K)

9 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته- تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.69 K)

10 اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.04 K)

11 تاثیر کاربرد عصاره تفاله‌های لیموی لیسبون به همراه پوشش کیتوزان در افزایش عمر انباری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا
توراج قاسم زاده، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.66 K)

12 بررسی کاربرد پوشش کیتوزان و اسید آسکوربیک بر روی برخی ویژگی های میوه توت فرنگی رقم سلوا در طی دوره انباری سرد
خدیجه نادری، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.18 K)

13 تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.75 K)

14 اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.26 K)

15 مطالعه متابولیت های کالوس بذرالبنج سیاه (Hyoscyamus Niger L) تحت تیمار کیتوزان توسط دستگاه کروماتوگرافی طیف سنج جرمی
روح اله نیک فکر، راضیه بیگلری فراش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

16 اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

17 تأثیر کیتوزان بر جوانه زنی گز روغنی (Moringa peregrina)در شرایط تنش شوری
مجاهد کمالی زاده، بهزاد حاج اقراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)