English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
17
1
اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.53 K
2
تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
135.74 K
3
بررسی برخی تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده نرگس رقم شهلای بهبهان
آزاده جهان یار، عباس میرزاخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
126.31 K
4
تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
303.06 K
5
تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.26 K
6
اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.15 K
7
بررسی تاثیر اسید اگزالیک و کیتوزان بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده ژربرا
ریحانه غلامی، صفا احمدی، فریال وارسته، مهرداد بابا ربیع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
407.03 K
8
بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
347.79 K
9
بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته- تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.69 K
10
اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.04 K
11
تاثیر کاربرد عصاره تفالههای لیموی لیسبون به همراه پوشش کیتوزان در افزایش عمر انباری میوه توتفرنگی رقم سلوا
توراج قاسم زاده، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.66 K
12
بررسی کاربرد پوشش کیتوزان و اسید آسکوربیک بر روی برخی ویژگی های میوه توت فرنگی رقم سلوا در طی دوره انباری سرد
خدیجه نادری، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
165.18 K
13
تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.75 K
14
اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
316.26 K
15
مطالعه متابولیت های کالوس بذرالبنج سیاه (Hyoscyamus Niger L) تحت تیمار کیتوزان توسط دستگاه کروماتوگرافی طیف سنج جرمی
روح اله نیک فکر، راضیه بیگلری فراش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
16
اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
17
تأثیر کیتوزان بر جوانه زنی گز روغنی (Moringa peregrina)در شرایط تنش شوری
مجاهد کمالی زاده، بهزاد حاج اقراری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه