کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 17

1 اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله اصل مقاله 164.53 K

2 تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله اصل مقاله 135.74 K

3 بررسی برخی تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده نرگس رقم شهلای بهبهان
آزاده جهان یار، عباس میرزاخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 126.31 K

4 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.06 K

5 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.26 K

6 اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.15 K

7 بررسی تاثیر اسید اگزالیک و کیتوزان بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده ژربرا
ریحانه غلامی، صفا احمدی، فریال وارسته، مهرداد بابا ربیع
مشاهده مقاله اصل مقاله 407.03 K

8 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.79 K

9 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته- تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 349.69 K

10 اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.04 K

11 تاثیر کاربرد عصاره تفاله‌های لیموی لیسبون به همراه پوشش کیتوزان در افزایش عمر انباری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا
توراج قاسم زاده، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.66 K

12 بررسی کاربرد پوشش کیتوزان و اسید آسکوربیک بر روی برخی ویژگی های میوه توت فرنگی رقم سلوا در طی دوره انباری سرد
خدیجه نادری، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 165.18 K

13 تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 183.75 K

14 اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.26 K

15 مطالعه متابولیت های کالوس بذرالبنج سیاه (Hyoscyamus Niger L) تحت تیمار کیتوزان توسط دستگاه کروماتوگرافی طیف سنج جرمی
روح اله نیک فکر، راضیه بیگلری فراش
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.19 M

16 اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد
سکینه احتشامی، اصغر رمضانیان، فرزین عبدالهی، لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

17 تأثیر کیتوزان بر جوانه زنی گز روغنی (Moringa peregrina)در شرایط تنش شوری
مجاهد کمالی زاده، بهزاد حاج اقراری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M