نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 مطالعه ترکیب پذیری برخی صفات مورفولوژیک خیار
عبدالله وروانی فراهانی؛ شیوا عزیزی نیا؛ محمود لطفی؛ حسین کریمی‌فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.3 K)

2 تعیین نحوه عمل ژن و وراثت‌پذیری در برخی صفات خیار (Cucumis sativus L.)
عبدالله وروانی فراهانی؛ شیوا عزیزی نیا؛ محمود لطفی؛ حسین کریمی‌فر؛ الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.35 K)

3 بررسی القاء هاپلوئیدی از طریق کشت تخمدان در خیار (Cucumis sativus L.)
حسین کریمی‌فر؛ شیوا عزیزی نیا؛ محمود لطفی؛ عبدالله وروانی فراهان؛ الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.16 K)

4 بررسی برخی فاکتورهای مؤثر بر القاء هاپلوئیدی در خیار از طریق کشت تخمدان
حسین کریمی‌فر؛ شیوا عزیزی نیا؛ محمود لطفی؛ عبدالله وروانی فراهانی؛ الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

5 بررسی تاثیرپنج نوع محیط کشت و مقادیر متفاوت مالتوز در القای هاپلوئیدی در رقم ماریچی سفید خالص لیسیانتوس ''White Pure Mariachi'' grandiflorum Eustoma از طریق کشت میکروسپور
محمد مهدی فخرائی؛ مصطفی عرب؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا؛ فاطمه ظل انوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.43 K)

6 تاثیر تنش pH بالا و D-4,2 با غلظت بالا به عنوان القا کننده تنش در آندروژنز گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum
محمدمهدی فخرائی؛ مصطفی عرب؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا؛ فاطمه ظل انوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.36 K)

7 ارزیابی اثر غلظت های مختلف ساکارز و نوع محیط کشت در آندروژنز رقم ماریچی سفید خالص لیسیانتوس Eustoma grandiflorum ''Mariachi Pure White''
محمدمهدی فخرائی؛ مصطفی عرب؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا؛ فاطمه ظل انوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.75 K)

8 ارزیابی اثر متقابل غلظت های متفاوت کینتین و D-4,2 در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustomagrandiflorum توسط کشت میکروسپور
محمدمهدی فخرائی؛ مصطفی عرب؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا؛ فاطمه ظل انوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.81 K)

9 ارزیابی بهترین روش رنگ آمیزی هسته میکروسپور گل لیسیانتوس grandiflorum Eustoma) با رنگ فلورسنتی DAPI و سه معرف استوکارمن، استواورسئین و فوشین)
محمدمهدی فخرائی؛ مصطفی عرب؛ مهران عنایتی شریعت پناهی؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا؛ فاطمه ظل انوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.62 K)

10 ارزیابی صفات کیفی مرتبط با عطر و طعم در ارقام محلی و تجاری خیار
مریم روانبخش؛ محمود لطفی؛ شیوا عزیزی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.66 K)

11 بررسی مقاومت به سفیدک پودری (Oidium neolycopersic L. Kiss) درگوجه فرنگی
شیوا عزیزی نیا؛ عباسعلی زالی؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.64 K)