نویسنده =
تعداد مقالات: 32

-124 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

-123 بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.15 K)

-122 بررسی بیان برخی از ژن های مسیر اتیلن در رز (Rosa hybrida) با استفاده از روش Real-Time PCR
حنیفه سید حاجی زاده، خدیجه رضوی، یونس مستوفی، ذبیح الله زمانی، ابراهیم طلعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.76 K)

-121 بررسی اثر اسانس نعناع (Mentha spicata) روی برخی از پارامترهای کیفی میوه زردآلو (Prunus armeniaca cv. Rajabali) طی دوره انبار مانی
حدیثه دانشور، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.28 K)

-120 اثر تیمارهای اسید جیبرلیک (GA3) و بنزیل آدنین (BA) بر کیفیت گل های شاخه بریده سوسن (Lilium)، ارقام ناوونا (Navona) و سب دازل (Ceb Dazzle)
مرضیه جزایری مقدس، یونس مستوفی، روح انگیز نادری، سپیده کلاته جاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.03 K)

-119 افزایش طول عمر گلدانی گل بریده رز رقم "Sofie" با استفاده از بسته بندی در شرایط اتمسفر تعدیل یافته
فلورا دولتخواه قمصری، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.62 K)

-118 ارزیابی کربوهیدرات های محلول داخلی و تاثیر آنها در ماندگاری ارقام گل رز Rosa hybrida L. cv. Eldorado and Black Magic
امراله نبی گل، روح انگیز نادری، یونس مستوفی، احمد خلیقی، مسعود بوجار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.83 K)

-117 افزایش عمر پس از برداشت و بهبود برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) توسط کاربرد تی دیازورون
پرگل رسولی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.67 K)

-116 بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

-115 مقایسه اثرات برخی از تیمارهای بهبود دهنده کارایی بسته بندی در اتمسفر عدیل یافته بر کیفیت پس از برداشت انگور رقم شاهرئدی
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

-114 تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، کوروش تبار حیدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.92 K)

-113 بررسی امکان بهبود کارایی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به منظور کنترل قارچ Botrytis cinerea با استفاده از پیش تیمار گرمایی در انگور
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.12 K)

-112 بررسی اثر سطوح مختلف EC محلول غذایی، دفعات محلول دهی و بستر کاشت بر رشد و تولید محصولات توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک
لیلا پورحسینی، علی عبادی، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (551.64 K)

-111 بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز
مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی، سید هادی رضوی، رامین هدایت نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.29 K)

-110 تاثیر دما بر فعالیت آنزیم Beta-CAS و متابولیسم سیانید در ارقام سیب فوجی و عباسی مشهد
مسعود زاده باقری، یونس مستوفی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.29 K)

-109 اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی، نانوسیلور و انبار مرطوب در کیفیت گل بریده لیلیوم رقم فانجیو
الهام فرجی، سپیده کلاته جاری، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

-108 بررسی مقدماتی تاثیر تیمارهای مختلف گاز CO2 بر ماندگاری توت فرنگی رقم سلوا
مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.97 K)

-107 نقش تیمار دمایی در تغییر فعالیت آنزیم های کاتلاز پراکسیداز پوست میوه های نارنگی ساتسوما
محمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، یونس مستوفی، حسن ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.23 K)

-106 مقایسه اثر پیش از برداشت اسید جیبرلیک بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم گیلاس مشهد و ناپلئون در طول مدت انبارمانی
اندیشه احمدپور، یونس مستوفی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.77 K)

-105 تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP- (متیل سایکلوپروپن) بر عمر گلدانی گل بریده میخک رقم تیمپو
داوود هاشم آبادی، یونس مستوفی، محمدرضا شفیعی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.92 K)

-104 تاثیر بخار متیل سالیسیلات روی عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد
مرتضی سلیمانی اقدم، علیرضا مطلبی آذر، یونس مستوفی، جواد فتاحی مقدم، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.61 K)

-103 اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی
فریبا خلیلی، یونس مستوفی، مریم شکرچی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.87 K)

-102 بررسی اثر دو سطح ترینکزاپک اتیل بر خصوصیات کیفی چمن های رل پس از انبارداری
داوود نادری قمی، محسن کافی، احمد خلیقی، یونس مستوفی، زهرا ظهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.95 K)

-101 بررسی متابولیسم سیانید و ارتباط آن با بیوسنتز اتیلن در سیب فوجی
مسعود زاده باقری، یونس مستوفی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.45 K)

-100 بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه
مسعود زاده باقری، علی اصغر زینانلو، مصطفی مصطفوی، یونس مستوفی، محمد عرفت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.65 K)