نویسنده =
تعداد مقالات: 32

-99 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

-98 بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.15 K)

-97 بررسی بیان برخی از ژن های مسیر اتیلن در رز (Rosa hybrida) با استفاده از روش Real-Time PCR
حنیفه سید حاجی زاده، خدیجه رضوی، یونس مستوفی، ذبیح الله زمانی، ابراهیم طلعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.76 K)

-96 بررسی اثر اسانس نعناع (Mentha spicata) روی برخی از پارامترهای کیفی میوه زردآلو (Prunus armeniaca cv. Rajabali) طی دوره انبار مانی
حدیثه دانشور، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.28 K)

-95 اثر تیمارهای اسید جیبرلیک (GA3) و بنزیل آدنین (BA) بر کیفیت گل های شاخه بریده سوسن (Lilium)، ارقام ناوونا (Navona) و سب دازل (Ceb Dazzle)
مرضیه جزایری مقدس، یونس مستوفی، روح انگیز نادری، سپیده کلاته جاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.03 K)

-94 افزایش طول عمر گلدانی گل بریده رز رقم "Sofie" با استفاده از بسته بندی در شرایط اتمسفر تعدیل یافته
فلورا دولتخواه قمصری، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.62 K)

-93 ارزیابی کربوهیدرات های محلول داخلی و تاثیر آنها در ماندگاری ارقام گل رز Rosa hybrida L. cv. Eldorado and Black Magic
امراله نبی گل، روح انگیز نادری، یونس مستوفی، احمد خلیقی، مسعود بوجار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.83 K)

-92 افزایش عمر پس از برداشت و بهبود برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) توسط کاربرد تی دیازورون
پرگل رسولی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.67 K)

-91 بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

-90 مقایسه اثرات برخی از تیمارهای بهبود دهنده کارایی بسته بندی در اتمسفر عدیل یافته بر کیفیت پس از برداشت انگور رقم شاهرئدی
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

-89 تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، کوروش تبار حیدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.92 K)

-88 بررسی امکان بهبود کارایی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به منظور کنترل قارچ Botrytis cinerea با استفاده از پیش تیمار گرمایی در انگور
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.12 K)

-87 بررسی اثر سطوح مختلف EC محلول غذایی، دفعات محلول دهی و بستر کاشت بر رشد و تولید محصولات توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت هیدروپونیک
لیلا پورحسینی، علی عبادی، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (551.64 K)

-86 بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز
مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی، سید هادی رضوی، رامین هدایت نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.29 K)

-85 تاثیر دما بر فعالیت آنزیم Beta-CAS و متابولیسم سیانید در ارقام سیب فوجی و عباسی مشهد
مسعود زاده باقری، یونس مستوفی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.29 K)

-84 اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی، نانوسیلور و انبار مرطوب در کیفیت گل بریده لیلیوم رقم فانجیو
الهام فرجی، سپیده کلاته جاری، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

-83 بررسی مقدماتی تاثیر تیمارهای مختلف گاز CO2 بر ماندگاری توت فرنگی رقم سلوا
مریم دهستانی اردکانی، یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.97 K)

-82 نقش تیمار دمایی در تغییر فعالیت آنزیم های کاتلاز پراکسیداز پوست میوه های نارنگی ساتسوما
محمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، یونس مستوفی، حسن ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.23 K)

-81 مقایسه اثر پیش از برداشت اسید جیبرلیک بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم گیلاس مشهد و ناپلئون در طول مدت انبارمانی
اندیشه احمدپور، یونس مستوفی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.77 K)

-80 تعیین غلظت و مدت زمان مطلوب تیمار MCP- (متیل سایکلوپروپن) بر عمر گلدانی گل بریده میخک رقم تیمپو
داوود هاشم آبادی، یونس مستوفی، محمدرضا شفیعی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.92 K)

-79 تاثیر بخار متیل سالیسیلات روی عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد
مرتضی سلیمانی اقدم، علیرضا مطلبی آذر، یونس مستوفی، جواد فتاحی مقدم، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.61 K)

-78 اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی
فریبا خلیلی، یونس مستوفی، مریم شکرچی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.87 K)

-77 بررسی اثر دو سطح ترینکزاپک اتیل بر خصوصیات کیفی چمن های رل پس از انبارداری
داوود نادری قمی، محسن کافی، احمد خلیقی، یونس مستوفی، زهرا ظهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.95 K)

-76 بررسی متابولیسم سیانید و ارتباط آن با بیوسنتز اتیلن در سیب فوجی
مسعود زاده باقری، یونس مستوفی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.45 K)

-75 بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه
مسعود زاده باقری، علی اصغر زینانلو، مصطفی مصطفوی، یونس مستوفی، محمد عرفت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.65 K)