نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای میوه آلو (Prunus domestica L.) طی انبارمانی در دمای پایین: نقش آلفا توکوفرول
رضایی حجت، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.05 K

2 نقش هورمون براسینواستروئید روی ویژگی های کمی میوه انگور (Vitis vinifera L.)
اسما صادقی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 109.58 K

3 نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.33 K

4 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 142 K

5 نقش بنزیل آدنین روی ویژگی های کیفی و کمی میوه پسته (Pistacia vera L.)
نعمت اله بهشتی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 146.79 K

6 نقش بنزیل آدنین در کاهش ریزش جوانه های پسته (Pistacia vera L.)
نعمت اله بهشتی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.04 K

7 بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.41 K

8 تیمار های پس از برداشت برازینواستروئید برای کاهش اثرات نامطلوب سرما روی میوه پرتقال ( Citrus sinensis var.Washington Navel) واشنگتن ناول طی انبار مانی
بهاره قربانی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 790.64 K

9 بهبود کیفیت میوه پرتقال (Citrus sinensis var. Washington Navel)واشنگتن ناول طی انبار مانی: نقش نیتریک اکسید
بهاره قربانی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 339.79 K

10 تاثیر پیش تیمار بذر لیمو شیرین با اسید اسکوربیک روی جوانه زنی در شرایط شوری
سهیلا محمدرضاخانی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 610.62 K

11 پیش تیمار بذر دو گونه مرکبات با بنزیل آدنین به منظور بهبود جوانه زنی و قدرت رشد گیاهچه تحت شرایط تنش شوری
سهیلا محمدرضاخانی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 989.15 K

12 بهبود کیفیت میوه سیب (.Malus pumila L)رقم گلدن دلشیز طی انبار مانی: نقش پرولین و پرمنگنات پتاسیم
حمیده محمدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 200.58 K

13 بررسی تاثیر محلول پاشی اوره، کلات روی و اسید بریک در زمان تورم جوانه بر خصوصیات رویشی و زایشی پسته رقم اوحدی
حمیده محمدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.86 K

14 افزایش ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی: نقش سالیسیلک اسید
شیدا غضنفری، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 797.02 K

15 نقش هورمون براسینواستروئید بر خندانی میوه پسته رقم اوحدی
فاطمه عرب، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 792.19 K

16 بهبود ویژگی خندانی در پسته رقم احمدآقایی: نقش سرین
عبدالرضا عبدالمهدی، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 931.76 K

17 اثرات محلولپاشی اسیدجیبرلیک و بنزیل آدنین بر کاهش تحرک ترک خوردگی پوسته سبز میوه پسته و نفوذ قارچ آسپرژیلوس به داخل خشک میوه ان
زهرا پاک کیش، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.39 K