نویسنده =
تعداد مقالات: 21

1 فیلوژنی مولکولی گونه‌های مختلف گیاه دارویی ولیک (Crataegus spp.) در ایران بر اساس توالی‌های هسته‌ای nrDNA ITS
ابوالفضل علیرضالو؛ سرنا آشتو؛ نوراله احمدی؛ پیمان صالحی؛ مهدی عیاری؛ حمید حاتمی ملکی؛ زهرا اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.23 K)

2 اندازه گیری ترکیبات فلاونوئیدی اندام های مختلف گیاه دارویی Crataegus atrosanguinea با استفاده از روش HPLC
ابوالفضل علیرضالو؛ پیمان صالحی؛ نوراله احمدی؛ مهدی عیاری؛ علی سنبلی؛ حمید حاتمی ملکی؛ زهرا اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.79 K)

3 بررسی فنولوژی گل های سه رقم تجاری فندق و ژنوتیپ بومی گرد اشکورات
باقر کریمی پرشه؛ صفر اکبری؛ شهرام صداقت حور؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.13 K)

4 ارزیابی ترکیبات تام فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی برگ گونه های مختلف گل ماهور در استان آذربایجان غربی
سونیا امینی؛ عباس حسنی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.68 K)

5 اثر کاربرد پس از برداشت اسانس به لیمو بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی توت ‌فرنگی رقم آلبیون
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.19 K)

6 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.97 K)

7 تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.2 K)

8 تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو؛ فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.8 K)

9 بررسی تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ‌های سنجد جمع آوری شده از منطقه ارومیه بر اساس صفات بیوشیمیایی
لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.4 K)

10 مطالعه تنوع ژنتیکی تعدادی از ژنوتیپ‌های تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus) بر اساس خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و بیوشیمیایی
هومن مویدزاده؛ لعیا پیربداقی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (599.04 K)

11 بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ولیک (Crataegus meyeri) در دو منطقه ارومیه و مغان
هاجر خان محمدی؛ ندا همدمی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.78 K)

12 بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی قره داغ (Nitraria schoberi) به منظور توسعه در اراضی شور
الهام میرزامحمد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ اسماعیل شیدای کرکج؛ امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.92 K)

13 اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K)

14 اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

15 مقایسه میزان آلکالوئیدهای دارویی در دو گونه خشخاش بومی ایران
آرزو شقاقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ علی سنبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.22 K)

16 بررسی تاثیر محلول پاشی نیکل بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی گل همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
زهرا ثباتی نسب؛ ابوالفضل علیرضالو؛ پرویز نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.53 K)

17 تأثیر مناطق مختلف کاشت بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی فیسالیس (Physalis alkekengi)
پریسا یاری؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.58 K)

18 آنالیز ناحیه پروموتوری ژن GAI در دو گونه هلو و خیار در شرایط in silico
پریناز جعفرپور؛ علیرضا فرخزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ مهدی محسنی آذر؛ راحله قاسم زاده؛ احد هدایتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.57 K)

19 مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه های گیاه دارویی Rosa webbiana
شهلا شامه؛ بهمن حسینی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.44 K)

20 مطالعه بر روی مراحل مختلف فنولوژیکی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench) کشت شده در منطقه زردبند تهران
نجمه هادی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.89 K)

21 کاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی توت فرنگی رقم آلبیون
بهاره قربانی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ معروف حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)