کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 64

-224 بررسی اثر درجه حرارت تجمعی (GDD) بر روی تشکیل گلها و صفات کمی و کیفی ارقام هیبرید خیار
عبدالکریم کاشی، سعید کاشانی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.88 K)

-223 بررسی تأثیر کود سرک نیتروژن و تغذیه برگی بر رشد و عملکرد خیار در کشت پائیزه رقم سوپردامنیوس
جواد عالی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.87 K)

-222 بررسی تاثیر مواد تنظیم کننده رشد در ظهور جنسیت خیار به روش کشت درون شیشه ای
جعفر محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.78 K)

-221 القای جنین های هاپلوئید پارتنوژنتیک با استفاده از گرده های پرتوتابی شده در خیار
محمود لطفی، عبدالکریم کاشی، رسول انسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.2 K)

-220 بررسی اثرات کاربرد کودهای ساده شیمیایی و کودهایی با بنیان آلی در رشد و تولید خیار
محمدکاظم سوری، فاطمه فهیمی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.08 K)

-219 تاثیر پیش تیمار پرولین خارجی بر میزان کربوهیدرات محلول کل، پرولین داخلی و برخی عناصر گیاهچه خیار تحت تنش شوری
فهیمه محتشمی، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.83 K)

-218 نگرشی بر بکرباری (پارتنوکارپی) در خیار
محمود لطفی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.13 K)

-217 بررسی مقاومت 25 رقم خیارهای داخلی و خارجی نسبت به بیماری سفیدک داخلی در گیلان
سیدعلی الهی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.35 K)

-216 تاثیر ترکیبات مختلف کلسیم بر برخی شاخص های موثر بر عمر پس از برداشت میوه خیار
منا پورشفیعی، علی اکبر رامین، فریبا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.72 K)

-215 بررسی و تعیین مناسب ترین تراکم و روش کشت توام خیار و بادمجان
حمزه علی احمدی، نورالله داوطلب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.48 K)

-214 بررسی کشت توام خیار و گوجه فرنگی
عبدالستار دارابی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.22 K)

-213 معرفی چند آفت عمومی و پیشگام در کشت گلخانه ای خیار و گوجه فرنگی و عوامل بیولوژیک کنترل و پیشگیری آنها
محمود شجاعی، هادی استوان، یداله لبافی، عباسعلی نصرالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.46 K)

-212 بررسی اثر سطوح مختلف کود کمپوست زباله شهری در مقایسه با کود دامی روی رشد و عملکرد خیار
حسین فراجی، غلامحسین داوری نژاد، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.05 K)

-211 بررسی آثار مالچ پلی اتیلن سیاه و تغذیه برگی بر محصول خیار در کشت پاییزه
علی فرهادی، عبدالکریم کاشی، مصباح بابالار، احمد مرتضوی بک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.11 K)

-210 بررسی اثر نیتروژن بر رشد،عملکرد و تجمع نیترات در خیار ( .Cucumis sativa L)
عبدالکریم کاشی، محمد غیورباغبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.3 K)

-209 مطالعه ترکیب پذیری برخی صفات مورفولوژیک خیار
عبدالله وروانی فراهانی، شیوا عزیزی نیا، محمود لطفی، حسین کریمی‌فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.3 K)

-208 تعیین نحوه عمل ژن و وراثت‌پذیری در برخی صفات خیار (Cucumis sativus L.)
عبدالله وروانی فراهانی، شیوا عزیزی نیا، محمود لطفی، حسین کریمی‌فر، الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.35 K)

-207 بررسی اثر رقم و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کالوسزایی و رویانزایی کشت بساک خیار (Cucumis sativus L.)
الهه آرمیون، محمود لطفی، محمد مهدی مرتضویان، علیرضا پویش، حسین کریمی‌فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.98 K)

-206 بررسی القاء هاپلوئیدی از طریق کشت تخمدان در خیار (Cucumis sativus L.)
حسین کریمی‌فر، شیوا عزیزی نیا، محمود لطفی، عبدالله وروانی فراهان، الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.16 K)

-205 بررسی برخی فاکتورهای مؤثر بر القاء هاپلوئیدی در خیار از طریق کشت تخمدان
حسین کریمی‌فر، شیوا عزیزی نیا، محمود لطفی، عبدالله وروانی فراهانی، الهه آرمیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.9 K)

-204 مقایسه کودهای نانو کلاته خضرا در مقایسه با کودهای متداول شیمیایی در عملکرد و ویژگی‌های میوه خیار گلخانه‌ای
ثریا رحمانی، محمد جواد نظری دلجو، محمد حسن نظران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.13 K)

-203 بررسی اثر تیمارهای مختلف هورمونی بر روی ریشه زایی قلمه های خیار گلخانه ای
مهشید هناره، سیروس مسیحا، علی ناظمیه، مصطفی ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.61 K)

-202 تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-201 تأثیر پرایمینگ بذر با سطوح مختلف محرک های جوانه زنی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت در گیاهچه دو رقم خیار
مانا ممبنی، ناصر عالم زاده انصاری، وحید عبدوسی، عبدعلی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.24 K)

-200 مقایسه دو روش هرس فرم معمولی و هرس فرم دو شاخه در پنج رقم خیار گلخانه ای
حمیدرضا بهرامی، مریم تاتاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.35 K)