کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 35

26 اثر میزان آب آبیاری بر رشد و نمو و خصوصیات دارویی گیاه ماریتیغال (Silybum marianum) در منطقه رشت
زینب نصرتی راد، داود بخشی، انسیه قربانی، پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

27 اثر سیستم های تربیت بر مقدار آنتوسیاین و سایر ویژگی های میوه انگور یاقوتی
لقمان صالحی، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، محمدجواد کرمی، محمود رستمی خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.08 MB)

28 تاثیر تیمار اسید سالیسیلیک بر ویژگی های آننتی اکسیدانی سیب رد دلیشز طی انبار خنک
مرضیه هادیان دلجو، حسن ساری خانی، محمود اثنی عشری، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

29 اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

30 تأثیر پوشش کیتوزان به تنهایی و همراه با اسانس لعل کوهستان بر کیفیت و ماندگاری پرتقال تامسون ناول
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

31 پاسخ های بیوشیمیایی گیاهچه سیلن تحت دو تیمار دمایی طی زمان های مختلف
عطیه اورعی، علی تهرانی فر، زهرا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.66 K)

32 تأثیر تنش شوری بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی و غیرآنزیمی و محتوای اسانس مرزنجوش بخارایی (Origanum vulgare L. ssp. gracile)
زهرا عظیم زاده، عباس حسنی، بابک عبدالهی مندولکانی، ابراهیم سپهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

33 ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های حلال مختلف Achillea oxyodonta
لیلا شفیعی دستجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

34 ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل در برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat)
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حامد خدایاری، حسن مومیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

35 ارزیابی محتوای فنل، فلاونوئیدکل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از برگ و گل سیاه ولیک (Crataegus elbursensis L)
لیلا مهدی زاده، محمد مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)