تأثیر تنش شوری بر فعالیت آنتی اکسیدان های آنزیمی و غیرآنزیمی و محتوای اسانس مرزنجوش بخارایی (Origanum vulgare L. ssp. gracile)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
2گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
3گروه علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
چکیده
کلیدواژه ها