کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 35

1 بررسی خصوصیات کیفی سه ژنوتیپ ریحان در زمان برداشت و دوران نگهداری
فرزانه بخردی؛ مجتبی دلشاد؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.65 K)

2 اثر نوع بسته بندی، زمان و دما بر طعم و بازارپسندی تمشک سیاه وحشی
امیر علی محمدی؛ مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.34 K)

3 مسایل تولید و بازاریابی مرکبات (پرتقال) در شهرستان تنکابن
هرمز اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.24 K)

4 بسته بندی سیب با استفاده از روش اتمسفر تغییر یافته (MAP) برای صادرات
بهجت تاج الدین؛ زهره حمیده اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.12 K)

5 بسته بندی خرمای مضافتی بم تحت شرایط اتمسفر کنترل شده(MAP)
سپیده خراسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.78 K)

6 اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4
رقیه طالبی حبشی؛ شهین زمردی؛ علیرضا طلایی؛ سپیده کلاته جاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.46 K)

7 تأثیر نوع بسته بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill)
هادی صالح پور؛ عظیم قاس نژاد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.03 K)

8 تاثیر نوع بسته بندی بر بازار پسندی سه رقم خرمای خشک ( زاهدی ) ،نیمه خشک ( استعمران )تر و(برحی)
محمدحسن مرتضوی؛ منصور جلالی؛ منصور غنیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.86 K)

9 اثرات بسته بندی و دمای انبار بر کیفیت دو رقم خرمای نرم استان هرمزگان
ایران محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.15 K)

10 بررسی اثر ضد میکروبی فیلم نانوکمپوزیت پلی اتیلن کم تراکم رس-اکسید تیتانیوم برای بسته بندی محصولات تازه باغبانی
حجت اله بداقی؛ زیبا قسیمی حق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.04 K)

11 افزایش طول عمر گلدانی گل بریده رز رقم "Sofie" با استفاده از بسته بندی در شرایط اتمسفر تعدیل یافته
فلورا دولتخواه قمصری؛ یونس مستوفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.62 K)

12 بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ هاجر فرخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

13 بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر کیفیت و تغییرات بیوشیمیایی میوه خرما رقم برحی
سلاله نجفی؛ فاطمه عزیزالهی؛ محمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان؛ عبدالامیر راهنما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.24 MB)

14 مقایسه اثرات برخی از تیمارهای بهبود دهنده کارایی بسته بندی در اتمسفر عدیل یافته بر کیفیت پس از برداشت انگور رقم شاهرئدی
عزیزه مسیب زاده؛ یونس مستوفی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

15 بررسی تأثیر شرایط اتمسفر تغییر یافته فعال بر ماندگاری و تغییرات کیفی میوه خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم برحی
سید محمد حسن مرتضوی؛ کاظم ارزانی؛ عبدالرضا اروجعلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.05 K)

16 بررسی تاثیر نوع تیمار، پوشش بسته بندی و دمای نگه داری بر کنترل ضایعات پس از برداشت گوجه فرنگی
مهشید دریانی زاده؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ محمود دژم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.04 K)

17 تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه
مهدیه سلطانی نژاد؛ مهدی شریفانی؛ امان اله جوانشاه؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.19 K)

18 تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.81 K)

19 تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ کوروش تبار حیدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.92 K)

20 بررسی امکان بهبود کارایی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به منظور کنترل قارچ Botrytis cinerea با استفاده از پیش تیمار گرمایی در انگور
عزیزه مسیب زاده؛ یونس مستوفی؛ زهرا امام جمعه؛ محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.12 K)

21 بررسی اقتصادی قیمت و کیفیت چای مصرفی در ایران
فاطمه داورپناه؛ مصطفی یوسف الهی؛ سلطان رون؛ فاطمه مصری؛ صادق گلزارنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.43 K)

22 اثر بسته بندی با پوشش پلی اتیلن برکیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژآد؛ داود بخشی؛ مریم نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

23 تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (Lactuca sativa L.)
نسیم فخاریان؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ محمد علی عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.39 K)

24 اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی
فریبا خلیلی؛ یونس مستوفی؛ مریم شکرچی؛ احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.87 K)

25 بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
نوشین اشرفی؛ یونس مستوفی؛ عبدالکریم کاشی؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.22 K)