بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر کیفیت و تغییرات بیوشیمیایی میوه خرما رقم برحی

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML اصل مقاله (5.24 MB)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی دانشگاه شهید چمران اهواز
2دانشجوی کارشناسی ارشد کروه علوم باغبانی دانشگاه شهید جمران اهواز
3استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه شهید جمران اهواز
4هیات علمی موسسه تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری کشور
چکیده
کلیدواژه ها