اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (477.46 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی دکتری،گروه علوم باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران- ایران
2عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، ارومیه
3عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دانشگاه تهران
4عضو هیات علمی گروه باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران- ایران
چکیده
کلیدواژه ها