اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی دکتری،گروه علوم باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران- ایران
2عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی، ارومیه
3عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دانشگاه تهران
4عضو هیات علمی گروه باغبانی و زراعی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران- ایران
چکیده
کلیدواژه ها