کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 35 |
|
-574 |
|
بررسی خصوصیات کیفی سه ژنوتیپ ریحان در زمان برداشت و دوران نگهداری |
|
فرزانه بخردی، مجتبی دلشاد، عبدالکریم کاشی، مصباح بابالار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 96.65 K
|
|
-573 |
|
اثر نوع بسته بندی، زمان و دما بر طعم و بازارپسندی تمشک سیاه وحشی |
|
امیر علی محمدی، مهدی حدادی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 134.34 K
|
|
-572 |
|
مسایل تولید و بازاریابی مرکبات (پرتقال) در شهرستان تنکابن |
|
هرمز اسدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 16.24 K
|
|
-571 |
|
بسته بندی سیب با استفاده از روش اتمسفر تغییر یافته (MAP) برای صادرات |
|
بهجت تاج الدین، زهره حمیده اصفهانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 15.12 K
|
|
-570 |
|
بسته بندی خرمای مضافتی بم تحت شرایط اتمسفر کنترل شده(MAP) |
|
سپیده خراسانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 9.78 K
|
|
-569 |
|
اثرات کیتوزان غنی شده با اسانس آویشن به همراه بسته بندی فعال بر میزان پراکسید مغزگردو در طول نگهداری در دمای C4 |
|
رقیه طالبی حبشی، شهین زمردی، علیرضا طلایی، سپیده کلاته جاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 477.46 K
|
|
-568 |
|
تأثیر نوع بسته بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill) |
|
هادی صالح پور، عظیم قاس نژاد، فرید مرادی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 300.03 K
|
|
-567 |
|
تاثیر نوع بسته بندی بر بازار پسندی سه رقم خرمای خشک ( زاهدی ) ،نیمه خشک ( استعمران )تر و(برحی) |
|
محمدحسن مرتضوی، منصور جلالی، منصور غنیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 248.86 K
|
|
-566 |
|
اثرات بسته بندی و دمای انبار بر کیفیت دو رقم خرمای نرم استان هرمزگان |
|
ایران محمدپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.15 K
|
|
-565 |
|
بررسی اثر ضد میکروبی فیلم نانوکمپوزیت پلی اتیلن کم تراکم رس-اکسید تیتانیوم برای بسته بندی محصولات تازه باغبانی |
|
حجت اله بداقی، زیبا قسیمی حق |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 131.04 K
|
|
-564 |
|
افزایش طول عمر گلدانی گل بریده رز رقم "Sofie" با استفاده از بسته بندی در شرایط اتمسفر تعدیل یافته |
|
فلورا دولتخواه قمصری، یونس مستوفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 327.62 K
|
|
-563 |
|
بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته |
|
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 3.1 M
|
|
-562 |
|
بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر کیفیت و تغییرات بیوشیمیایی میوه خرما رقم برحی |
|
سلاله نجفی، فاطمه عزیزالهی، محمدحسن مرتضوی، احمد مستعان، عبدالامیر راهنما |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.24 M
|
|
-561 |
|
مقایسه اثرات برخی از تیمارهای بهبود دهنده کارایی بسته بندی در اتمسفر عدیل یافته بر کیفیت پس از برداشت انگور رقم شاهرئدی |
|
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.25 M
|
|
-560 |
|
بررسی تأثیر شرایط اتمسفر تغییر یافته فعال بر ماندگاری و تغییرات کیفی میوه خرما (.Phoenix dactylifera L) رقم برحی |
|
سید محمد حسن مرتضوی، کاظم ارزانی، عبدالرضا اروجعلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 389.05 K
|
|
-559 |
|
بررسی تاثیر نوع تیمار، پوشش بسته بندی و دمای نگه داری بر کنترل ضایعات پس از برداشت گوجه فرنگی |
|
مهشید دریانی زاده، عبدالحسین ابوطالبی، محمود دژم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 255.04 K
|
|
-558 |
|
تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه |
|
مهدیه سلطانی نژاد، مهدی شریفانی، امان اله جوانشاه، حسین حکم آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 253.19 K
|
|
-557 |
|
تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار |
|
سید حسین میردهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 259.81 K
|
|
-556 |
|
تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME |
|
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، کوروش تبار حیدر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 423.92 K
|
|
-555 |
|
بررسی امکان بهبود کارایی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به منظور کنترل قارچ Botrytis cinerea با استفاده از پیش تیمار گرمایی در انگور |
|
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 303.12 K
|
|
-554 |
|
بررسی اقتصادی قیمت و کیفیت چای مصرفی در ایران |
|
فاطمه داورپناه، مصطفی یوسف الهی، سلطان رون، فاطمه مصری، صادق گلزارنیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 424.43 K
|
|
-553 |
|
اثر بسته بندی با پوشش پلی اتیلن برکیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) |
|
مصطفی عشور نژاد، محمود قاسم نژآد، داود بخشی، مریم نظری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.22 M
|
|
-552 |
|
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (Lactuca sativa L.) |
|
نسیم فخاریان، معظم حسن پور اصیل، حبیب اله سمیع زاده لاهیجی، محمد علی عسکری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 30.39 K
|
|
-551 |
|
اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی |
|
فریبا خلیلی، یونس مستوفی، مریم شکرچی، احمد خلیقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 26.87 K
|
|
-550 |
|
بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) |
|
نوشین اشرفی، یونس مستوفی، عبدالکریم کاشی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 27.22 K
|