کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 19 |
|
1 |
|
بررسی تاثیر میزان های مختلف کود حیوانی (گاوی پوسیده) و سطوح کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی پیاز خوراکی در کشت زمستانه منطقه جیرفت |
|
مریم رئیسی، یداالله میرزایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 101.59 K
|
|
2 |
|
تأثیر بستر کشت ورمی کمپوست بر جذب عناصر در کاهو رقم گریزلی (Lactuca sativa L.) |
|
فرزانه قدیمی، محمدرضا حسندخت، محمد فرجادی شکیب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 96.8 K
|
|
3 |
|
بررسی صفات کیفی ده رقم انار تجارتی استان یزد |
|
حبیب بهزادی شهر بابکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 11.79 K
|
|
4 |
|
بررسی عملکرد کمی و کیفی سوخ در مورفوتیپ های توده های پیاز (Allium cepa L.)ایرانی |
|
محسن خدادادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 118.26 K
|
|
5 |
|
ارزیابی پروژنی های جدید بذر حقیقی سیب زمینی و مقایسه آن با غده بذری از نظر صفات کمی و کیفی |
|
حسن حسن آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 12.54 K
|
|
6 |
|
بررسی سازگاری گرده و درصد تشکیل میوه در والدین مادری "شاهانی"، "فخری" "لعل" با گرده برخی از ارقام انگور |
|
موسی رسولی، فاطمه نظری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 263.75 K
|
|
7 |
|
بررسی عملکرد ، اجزای عملکرد و برخی صفات کیفی سوخ در پیاز اصلاح شده ایرانی رقم قرمز ری |
|
محسن خدادادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 291.42 K
|
|
8 |
|
اثر محلولپاشی برخی مواد تنظیمکننده رشد گیاهی، ژل آلوئه ورا و سیلیکات آلومینیم فرآوری شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه خرمای رقم مضافتی در منطقه بم استان کرمان |
|
بهمن پناهی، بهاره دامنکشان، محمد اسعدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 576.88 K
|
|
9 |
|
بررسی اثر روش های پیوند و پایه های مختلف کدو بر کیفیت خیار گلخانه ای |
|
علی اکبر حیدری زفره، زهرا صفاری، علی فرهادی، عبدالکریم کاشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.63 K
|
|
10 |
|
بررسی خصوصیات میوه اکوتیپ های مختلف سیب بومی گلاب در استان خراسان رضوی |
|
شادی عطار، غلامحسین داوری نژاد، سید حسین نعمتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 118.92 K
|
|
11 |
|
افزایش عمر پس از برداشت و بهبود برخی صفات کیفی گل بریده میخک (Dianthus caryophyllus cv. Nelson) توسط کاربرد تی دیازورون |
|
پرگل رسولی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 512.67 K
|
|
12 |
|
اثرات روشهای کیورینگ بر صفات انباری ارقام پیاز ایرانی |
|
محسن خدادادی، صغری معدنی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.24 M
|
|
13 |
|
اثر دور آبیاری و مدت انبارداری بر روی تندی پیاز خوراکی |
|
صاحبعلی بلند نظر، جلال دادور، علی شرقی، مهنا ملاولی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 275.41 K
|
|
14 |
|
اثر کودهای نیتروژن بر کارایی علف کش گلای فوزیت روی کنترل علف های هرز و صفات کیفی چای |
|
سید تقی میرقاسمی، جهان فر دانشیان، محمدعلی باغستانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 419.84 K
|
|
15 |
|
مطالعه برخی از صفات کیفی ارقام سیب روی پایه MM106 |
|
فرزانه حسینی، ولی ربیعی-، مصطفی مصطفوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 361.35 K
|
|
16 |
|
بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv. Delbarestival) |
|
رقیه محرمی، ولی ربیعی، محمد اسماعیل امیری، محمدرضا عظیمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 397.95 K
|
|
17 |
|
ارزیابی برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی رقم فالکاتو با افزایش سطوح شوری محلول غذایی در سیستم هیدروپونیک |
|
معصومه لایق، غلامعلی پیوست، حسین آذریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 13.53 K
|
|
18 |
|
بررسی عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم تحت تاثیر دو روش ابیاری سطحی و قطره ای |
|
عبدالحمید محبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 15.12 K
|
|
19 |
|
بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی بر روی طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده لیسیانتوس (eustoma grandiflora mariachi .cv. cream) |
|
علیرضا فرخزاد نانسا، احمد خلیقی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 16.76 K
|