کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 22

1 ضروروت تغییر نظام مدیریتی کودها برای درختان میوه در باغات کشور
محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.38 K)

2 تاثیر روش های کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات گل و گل آذین زیتون
آرزو نادری؛ وحید عبدوسی؛ مجید ظهوری؛ الهام ابراهیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.74 K)

3 تاثیر مدیریت بهینه مصرف کود بر صفات پومولوژیکی و کاهش درصد پوکی در فندق
جعفر شهابی فر؛ محمد علی نجاتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.41 K)

4 بررسی اثرات مصرف بهینه کود با روش چالکود در کاهش آلودگی شانکر درختان سیب در منطقه دماوند
محمدکاظم سوری؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محمدسعید درودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.88 K)

5 بررسی تاثیر مقادیر مختلف کود ازته و منابع مختلف عناصر ریزمغذی بر روی عملکرد محصول پیاز رقم آذر شهر
داود ارادتمند؛ حمید مهرپناه؛ تورج محمدی؛ کیوان شمس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15 K)

6 بررسی اثرات کلرید کلسیم، نیترات و بر در زمان های مختلف بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی M9 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم؛ علی ایمانی؛ داوود صادق زاده اهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.18 K)

7 ارائه روش های علمی - کاربردی برای افزایش عملکرد و بهبود کیفیت درختان میوه در کشور
محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (50.83 K)

8 مطالعه تغذیه گیاهی (بررسی وضعیت موجود) باغات در محدوده شهرستان ساری - مازندران
اسماعیل محمدنژاد؛ علی قایخلو؛ فرهاد فرهادی؛ عباس صبوروح؛ محمدرضا قایخلو؛ محمدعلی علی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.84 K)

9 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.67 K)

10 بررسی اثرات محلول پاشی کودهای میکرو المنت در عملکرد سیب زمینی
محمد ضعیفی زاده؛ حسینعلی شیخی حصار؛ فرمان قلی اف؛ جمشید شیخ زاده؛ فریبرز پیغامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.19 K)

11 بررسی سطوح مختلف غنی سازی کود کمپوست زباله شهری
حسین فراجی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.02 K)

12 تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis)
لیلا مهدی‌زاده؛ محمد مقدم؛ سارا فرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.94 K)

13 روش های نوین تغذیه، مطالعه موردی: مزرعه طالبی
مجتبی دلشاد؛ محمود دلفانی؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.58 K)

14 بررسی تاثیر سطوح مختلف کود فسفر بر برخی شاخص‌های رشد گل ساعتی گونه Passiflora caerulea
شیرین صحرایی؛ مرتضی دانشخواه؛ مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.54 K)

15 بررسی تأثیر اندازه سوخ و نوع کود بر ویژگی‌های گل بریده نرگس
رؤیا نادی؛ مونا طرفی؛ زهرا بهبهانی؛ محمد حسین دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.59 K)

16 مطالعه اثرات نوع آب آبیاری و نوع کود بر زیره سبز در منطقه سیستان
جمیله باردل؛ احمد قنبری؛ مصطفی خواجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.03 K)

17 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و کلون های سیب زمینی در شرایط تولید مرسوم و مقایسه آن با روش کاربرد کود و سموم بیولوژیک در منطقه اردبیل
علیرضا رضازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.38 K)

18 مقایسه تاثیر تیمارهای مختلف کودی بر روی برخی از پارامترهای رشد و باردهی لوبیا
ابراهیم اسداغی؛ علی علیزاده؛ مسعود شمس بخش؛ محمدرضا لک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.35 K)

19 بررسی اثر چند نوع بستر کشت و کود کامل در پرورش نهال مرکبات به روش هیدروپونیک
محبوبه آل بویه؛ عباس صبور روح منفرد؛ فخر الدین عرب؛ سعید مسعود حسینی؛ حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.02 K)

20 تاثیر مدیریت مصرف بهینه کود در افزایش تشکیل گل و کاهش ریزش میوه دو رقم فندق در منطقه قزوین
محمدعلی نجاتیان؛ جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.05 K)

21 مطالعه مدیریت تلفیقی کوددهی ارگانیک، عمق فارو و مالچ پلاستیکی در زراعت طالبی
کریم عرب سلمانی؛ رامین رافضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.15 K)

22 تاثیر محلول پاشی آهن و روی در ویژگی های کمی و کیفی میوه لیمو شیرین
عبدالصمد سیاح؛ سمیه سمیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)