کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 22

1 ضروروت تغییر نظام مدیریتی کودها برای درختان میوه در باغات کشور
محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.38 K

2 تاثیر روش های کاربرد اسید هیومیک بر خصوصیات گل و گل آذین زیتون
آرزو نادری، وحید عبدوسی، مجید ظهوری، الهام ابراهیم پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 156.74 K

3 تاثیر مدیریت بهینه مصرف کود بر صفات پومولوژیکی و کاهش درصد پوکی در فندق
جعفر شهابی فر، محمد علی نجاتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.41 K

4 بررسی اثرات مصرف بهینه کود با روش چالکود در کاهش آلودگی شانکر درختان سیب در منطقه دماوند
محمدکاظم سوری، محمدجعفر ملکوتی، محمدسعید درودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.88 K

5 بررسی تاثیر مقادیر مختلف کود ازته و منابع مختلف عناصر ریزمغذی بر روی عملکرد محصول پیاز رقم آذر شهر
داود ارادتمند، حمید مهرپناه، تورج محمدی، کیوان شمس
مشاهده مقاله اصل مقاله 15 K

6 بررسی اثرات کلرید کلسیم، نیترات و بر در زمان های مختلف بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی M9 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 129.18 K

7 ارائه روش های علمی - کاربردی برای افزایش عملکرد و بهبود کیفیت درختان میوه در کشور
محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 50.83 K

8 مطالعه تغذیه گیاهی (بررسی وضعیت موجود) باغات در محدوده شهرستان ساری - مازندران
اسماعیل محمدنژاد، علی قایخلو، فرهاد فرهادی، عباس صبوروح، محمدرضا قایخلو، محمدعلی علی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.84 K

9 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.67 K

10 بررسی اثرات محلول پاشی کودهای میکرو المنت در عملکرد سیب زمینی
محمد ضعیفی زاده، حسینعلی شیخی حصار، فرمان قلی اف، جمشید شیخ زاده، فریبرز پیغامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.19 K

11 بررسی سطوح مختلف غنی سازی کود کمپوست زباله شهری
حسین فراجی، غلامحسین داوری نژاد، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.02 K

12 تأثیر سطوح مختلف رطوبت خاک و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی مرزه تابستانه (Satureja hortensis)
لیلا مهدی‌زاده، محمد مقدم، سارا فرسرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 397.94 K

13 روش های نوین تغذیه، مطالعه موردی: مزرعه طالبی
مجتبی دلشاد، محمود دلفانی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله اصل مقاله 174.58 K

14 بررسی تاثیر سطوح مختلف کود فسفر بر برخی شاخص‌های رشد گل ساعتی گونه Passiflora caerulea
شیرین صحرایی، مرتضی دانشخواه، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 323.54 K

15 بررسی تأثیر اندازه سوخ و نوع کود بر ویژگی‌های گل بریده نرگس
رؤیا نادی، مونا طرفی، زهرا بهبهانی، محمد حسین دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.59 K

16 مطالعه اثرات نوع آب آبیاری و نوع کود بر زیره سبز در منطقه سیستان
جمیله باردل، احمد قنبری، مصطفی خواجه
مشاهده مقاله اصل مقاله 554.03 K

17 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و کلون های سیب زمینی در شرایط تولید مرسوم و مقایسه آن با روش کاربرد کود و سموم بیولوژیک در منطقه اردبیل
علیرضا رضازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.38 K

18 مقایسه تاثیر تیمارهای مختلف کودی بر روی برخی از پارامترهای رشد و باردهی لوبیا
ابراهیم اسداغی، علی علیزاده، مسعود شمس بخش، محمدرضا لک
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.35 K

19 بررسی اثر چند نوع بستر کشت و کود کامل در پرورش نهال مرکبات به روش هیدروپونیک
محبوبه آل بویه، عباس صبور روح منفرد، فخر الدین عرب، سعید مسعود حسینی، حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.02 K

20 تاثیر مدیریت مصرف بهینه کود در افزایش تشکیل گل و کاهش ریزش میوه دو رقم فندق در منطقه قزوین
محمدعلی نجاتیان، جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.05 K

21 مطالعه مدیریت تلفیقی کوددهی ارگانیک، عمق فارو و مالچ پلاستیکی در زراعت طالبی
کریم عرب سلمانی، رامین رافضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.15 K

22 تاثیر محلول پاشی آهن و روی در ویژگی های کمی و کیفی میوه لیمو شیرین
عبدالصمد سیاح، سمیه سمیه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M