کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 24

1 مقایسه خصوصیات فنوتیپی و فیزیکی و شیمیایی 9 توده بومی شنبلیله ایرانی
هدی صائب؛ مجید عزیزی؛ حسین آروئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.72 K)

2 بررسی اثر زئولیت و تنش خشکی بر پارامترهای فیزیولوژیکی هویج
منصوره شمیلی؛ صدیقه دهقانپور؛ سارا اترش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.68 K)

3 بررسی دماهای مختلف انبارداری بر کیفیت خرمای پیارم
محسن صالحی؛ شبنم کفاش؛ عبدالحسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.22 K)

4 تاثیر براسینواستروئید بر برخی خواص کمی و کیفی پرتقال واشنگتن ناول
منصوره افضلی گروه؛ ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.9 K)

5 اثرات محلول پاشی سولفات کلسیم و نیترات پتاسیم بر خصوصیات میوه انار (.Punica granatum L)
ضحی مختارزاده؛ علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.2 K)

6 تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.11 K)

7 بررسی اثر مرحله برداشت، تیمارهای شیمیایی، قندها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر عمر گلجایی گل بریده میخک رقم نلسون
راضیه امینی؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ مهرداد جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.54 K)

8 بررسی تسهیل برداشت مکانیزه و کیفیت میوه آلبالوی رقم "Cigány meggy" تحت تأثیر هورمون اتفن
زینب آرین پویا؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حسین نعمتی؛ علی عطار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.41 K)

9 بررسی و ارزیابی کمی و کیفی ارقام مختلف انار در استان گلستان
فاطمه فخرالدینی؛ جلال محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.45 K)

10 بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی؛ ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)

11 واکنش دو رقم خربزه به عناصر کم مصرف در یک خاک آنتی سول در منطقه مشهد
حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.13 K)

12 بررسی تاثیر گرمادرمانی در کنترل پوسیدگی پرتقال والنسیا توسط کپک های سبز و آبی در انبار معمولی و سرد
حامد حسن زاده خانکهدانی؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.01 K)

13 تأثیر منابع کربوهیدراتی بر باززایی و رشد مریکلون های توتفرنگی
علی اکبر مظفری؛ یاور وفایی؛ آرمین ساعد موچشی؛ پگاه شهیدی؛ محمد حاجی زاده؛ شهلا قادری؛ نسرین قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (948.44 K)

14 مقایسه درصد قند، عملکرد و درصد ابتلا به سفیدک سطحی در دو روش تربیت پاچراغی و روسیمی
محمد رجب زاده؛ محمدرضا رمضانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.07 K)

15 بررسی اثرات گرده ارقام مختلف بر خواص کمی و کیفی خرمای زاهدی
حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.62 K)

16 بررسی مصرف کود در سیستم های آبیاری قطره ای و سطحی باغ های هلو
مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.99 K)

17 بررسی میزان ریزش میوه، نسبت طول به قطر میوه، میزان رشد رویشی درخت و قند میوه در ارقام سیب گلدن دلیشز، گلدن اسموتی، رد اسپار بر پایه رویشی MM-106 در شهرستان سمیرم اصفهان (پادنا)
علی موسوی؛ مصطفی مصطفوی؛ مهرداد جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.04 K)

18 بررسی صفات کمی و کیفی سیب تجاری خارجی رقم Avil Gold بر روی پایه رویشی M9
محمد فدایی اقدم؛ مصطفی مصطفوی؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.3 K)

19 بررسی خصوصیات ارقام زردآلو جهت تولید برگه
هادی زراعتگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.17 K)

20 بررسی شیرین شدن سیب زمینی در دمای پایین بر اثر ناهمگنی دما در سردخانه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
نعیمه سماواتیان؛ سیامک کلانتری؛ محمد لایقی؛ مجتبی دلشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

21 تاثیر محلول پاشی کودهای میکروو ماکرو و ملسپر موجود در بازاربر روی کیفیت پرتقال
مریم صیادی؛ سعیده آقا شاهی؛ محسن رضایی؛ عمران علی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.08 K)

22 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام جدید هویج فرنگی
ماهیار عابدی؛ محمدرضا ایمانی؛ پیمان جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.96 K)

23 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام هویج فرنگی در استان بوشهر
نرجس کازرانی؛ فرشته سلاجقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.56 K)

24 جنبه های دارویی فی جوآ و به نژادی آن در شمال ایران
فرهاد رفعت؛ سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.57 K)