نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های گیاه دارویی بادرشبی (Dracocephalum moldavica L.) در شمال غرب ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی (ISSR)
سیده فاطمه برقعی، علی عزیزی، جواد هادیان، فرشته مسکنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

2 اثر همزیستی قارچ میکوریز آربوسکولار بر شاخص های رشدی گیاه دارویی Salvia nemorosa L.
نسرین کهوند، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.75 K)

3 اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.55 K)

4 اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

5 تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.06 K)

6 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.4 K)

7 ارزیابی گوناگونی و ساختار ژنتیکی برخی توده های بومی گل محمدی با استفاده از نشانگرهای ISSR و RAPD
فاطمه عبدالی ورکانه، علی عزیزی، محمد سیاری، امیرحسین کشتکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763.42 K)

8 تاثیر پرتوتابی فرابنفش C و B بر غلظت ترکیبات فنلی در دو واریته اطلسی
حکیمه عربلو، علی عزیزی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (518.87 K)

9 تنوع اسانس بخش های هوایی افسنطین (.Artemisia absinthium L) یک ساله و دوساله در طول مرحله فنولوژیکی
سمیه علی میرزائی، منصور غلامی، علی عزیزی، رمضان کلوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.61 K)

10 تاثیر کیفیت نور بر شاخه‌زایی درون شیشه‌ای پایه گلابی OH × F333
مریم موسوی فتاح، حسین ساری خانی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (82.68 K)

11 بررسی محتوای کمی فنل و خواص آنتی‌اکسیدانی در بین اکوتیپه‌ای بومی عناب ایران (Ziziphus jujuba)
مریم پیربداقی، علی عزیزی، اصغر میرزایی اصل، رضا شاه‌حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.57 K)

12 بررسی اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و کیفیت آن در گیاه آویشن الوندی (Thymus elwendicus )
شهرام ابراهیمی ضابط، علی عزیزی، عباس حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.64 K)

13 اثر کاربرد برگی کلات منگنز بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط تنش شوری
سارا رضی، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.68 K)

14 تأثیر تغذیه برگی آسکوربیکاسید و آلفاتوکوفرول بر مقاومت به تنش شوری در توت فرنگی رقم سلوا
فاطمه دهقان، منصور غلامی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.9 K)

15 استفاده از روش انتخاب هدایت شده با نشانگر مولکولی (MAS) در به نژادی گیاهان دارویی
علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.37 K)

16 بررسیپیوستگی بین نشانگرهای مولکولی SAMPL و AFLP با ترکیبات اصلی اسانس در گیاه دارویی مرزنجوش vulgare Origanum
علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.12 K)

17 اثر روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و کمیت اسانس گیاه شمعدانی عطری (Pelargoninm graveolens)
نسترن علوی سیاه پوش، محمد سیاری، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)