نویسنده =
تعداد مقالات: 25

1 اثر میزان بار درخت به کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه آلوی رقم قطره طلا ناشی از کاربرد بنزیل آدنین
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.89 K)

2 کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.18 K)

3 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

4 اثر دماهای مختلف بر روی جوانه زنی دانه گرده سه رقم زردآلو
جعفر حاجی لو؛ وازگین گریگوریان؛ علی ناظمیه؛ مصطفی ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.02 K)

5 شناسایی و جمع آوری ژنوتیپ های بومی درختان میوه هسته دار در آذربایجان شرقی
جلیل دژم پور؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.9 K)

6 تاثیر تیمار پس از برداشت کلرید کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زردآلو رقم عسگرآباد
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (206.56 K)

7 تاثیر زمان کاربرد و غلظت های مختلف پوتریسین بر خصوصیات کیفی میوه در هلو
حامد پیام؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.96 K)

8 تاثیر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی‌های کیفی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه در ارقام خشکباری زردآلو
شبنم فخیم رضائی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.82 K)

9 مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.62 K)

10 اثر دماهای مختلف بر جوانه زنی و رشد لوله گرده بادام در شرایط درون شیشه ای
صفیه موسوی نژاد؛ جعفر حاجی لو؛ حمید رهنمون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.04 K)

11 تاثیر دماهای مختلف بر جوانه زنی و رشد لوله گرده در چند رقم و ژنوتیپ بادام با زمان های گلدهی متفاوت در شرایط دگرگرده افشانی
صفیه موسوی نژاد؛ جعفر حاجی لو؛ حمید رهنمون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.76 K)

12 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو؛ محمد عدلی پور؛ زهرا زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

13 تعیین نیاز سرمایی جوانه های گل در ارقام مختلف زردآلو و آلو و مقایسه آن با هیبرید بین گونه ای آلو ×زردآلو
فرهنگ رضوی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.43 K)

14 تاثیر تیمار پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زردآلو رقم عسگرآباد در طول دوره انبارمانی
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.42 K)

15 تولید گیاهان درون شیشه ای پایه GF677
اشرف سادات مرکفشی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جعفر حاجی لو؛ جلیل دژم پور؛ امیر کهنمویی؛ ناصر مهنا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.84 K)

16 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی؛ غلامرضا دهقان؛ جعفر حاجی لو؛ هانیه رهبر؛ مریم نصیری؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)

17 مقایسه مدل های مختلف در تعیین نیاز سرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو
فرهنگ رضوی؛ جعفر حاجی لو؛ سید جلال طباطبایی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.29 K)

18 شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور؛ جعفر حاجی لو؛ صاحبعلی بلندنظر؛ علی ایاسه؛ سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.22 K)

19 ارزیابی برخس خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته
محمد عدلی پور؛ جعفر حاجی لو؛ جاوید عمارت پرداز؛ محمدعلی صادق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

20 تاثیر شوری کلرید سدیم بر برخی از خصوصیات رویشی و فیزیولوژیکی دانهالهای گردوی ایرانی
نعیمه مقصودی؛ جلال طباطبائی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

21 بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت کلرید کلسیم در دماهای مختلف بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه هلو
فاطمه کرم نژاد؛ جعفر حاجی لو؛ جلال طباطبایی؛ رحیم نقشی بند حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

22 واکنش گیاه توت فرنگی با اعمال شوری های مختلف در بخشی از سیستم ریشه ای
مهری یوسفی؛ سید جلال طباطبائی؛ جعفر حاجی لو؛ ناصر مهنا؛ احمد بایبوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.25 K)

23 بررسی نحوه توقف لوله گرده در چند رقم زردآلو در شرایط گرده افشانی کنترل شده
جعفر حاجی لو؛ وازگین گریگوریان؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ علی ناظمیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.76 K)

24 ارزیابی برخی ویژگی های گل در چند رقم زردآلوی تجارتی
جعفر حاجی لو؛ وازگین گریگوریان؛ سید ابوالقاسم محمدی؛ علی ناظمیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.33 K)

25 تاثیر سایه دهی و فرم نیتروژن روی رشد و نمو و کیفیت توت فرنگی
مریم یوسفی؛ سید جلال طباطبایی؛ جعفر حاجی لو؛ حبیب کاظم نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.05 K)