نویسنده =
تعداد مقالات: 29

-1024 بررسی کاشت فلفل سبز (Capsicum annuum L) در گلخانه پلاستیکی در استان گیلان
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.98 K

-1023 اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی
محمدرضا زارع بوانی، غلامعلی پیوست، محمود قاسم نژاد، اکبر فرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.68 K

-1022 بررسی کشت گلخانه ای گوجه فرنگی در استان گیلان
رسول انسی نژاد، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.44 K

-1021 بررسی تکثیر و تولید قارچ خوراکی (شی تا که) (Lentinus edodes) در شمال کشور
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.39 K

-1020 مطالعه تأثیر تراکم کاشت و نوع رقم بر برخی ویژگی های کیفی در کشت گلخانه ای گوجه فرنگی
روشنک انصاری، معظم حسن پور، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.66 K

-1019 اثر تاریخ کاشت بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم ترب سیاه
محسن ابراهیمی، محمدرضا حسندخت، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.09 K

-1018 مقایسه عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی قارچ صدفی Pleurotus florida در کشت درون جعبهای و کیسه‌ای روی کاه برنج و پوسته بادام زمینی
نینا سلملیان، جمالعلی الفتی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 120.97 K

-1017 ارزیابی تعدادی از توده‌های بومی کدو (Cucurbita pepo L.) از نظر عملکرد و اجزای عملکرد در استان گیلان
شکوفه رضایی ملال، غلامعلی پیوست، جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 225.42 K

-1016 تأثیر خاکپوش بر برخی صفات کمی و کیفی سیر(. Allium sativum L)
محمدباقر مهدیه نجف آبادی، غلامعلی پیوست، معظم حسن پور اصیل، جمالعلی الفتی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.14 K

-1015 تعیین زمان کشت، فاصله بین ردیف و میزان بذر مناسب روی عملکرد گیاه باقلا (. Vicia faba L)رقم برکت در کشت دوم
گل لاله احمدی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 231.58 K

-1014 تاثیر مصرف سیلیسیم در کاهش اثرات تنش شوری بر برخی از فاکتورهای فیزیولوژیکی در کاهو
محمد رضا زارع بوانی، غلامعلی پیوست، حبیب االله سمیع زاده، جمیله رهایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 239.13 K

-1013 بررسی اثر ورمی کمپوست و ورمیواش بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی در لوبیا سبز( Phaselous (vulgaris L
مرتضی پیری، غلامعلی پیوست، معظم حسن پور اصیل، محمود قاسم نژاد، زکیه شیخ طاهر لنگرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.01 K

-1012 Salt Priming Increase Germination of Cucumber at Low Temperatures
مرتضی پیری، محمد باقر مهدیه، جمالعلی الفتی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 185.84 K

-1011 بررسی تاثیر محلول پاشی برگی اسید هومیک در گوجه فرنگی
سهیلا کمری شاهملکی، غلامعلی پیوست، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 254.38 K

-1010 اثر قندهای مختلف بر تولید گیاهان هاپلویید توده های بومی پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
نصراله سوری، محمدرضا حسندخت، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 426.22 K

-1009 بررسی اثر دگر آسیبی برگ خشک کاج روی جوانه زنی تعدادی از سبزی ها
عمار محمدی، صادق حیدری، جمالعلی الفتی چیرانی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 343.14 K

-1008 برآورد وراثت پذیری برخی از صفات میوه فلفل رنگی در کشت هیدروپونیک
حمید احمدیان مقدم، حمیدرضا قربانی، محمد شرافتی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 424.51 K

-1007 بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر خصوصیات کمی و کیفی فلفل سبز (Capsicum annuum L.)
مجید صدقی مقدم، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.13 K

-1006 ضایعات چای به عنوان جایگزین پیت در خاک پوشش قارچ دکمه ای
جواد شاه بداغی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.95 K

-1005 مقایسه راندمان بیولوژیکی کاه برنج و کلزا در تولید قارچ صدفی
احمد نوروزی نوده، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.05 K

-1004 اثر دگر آسیبی عصاره برگ کردو بر رشد، نمو، میزان فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی مرزه، ریحان و جعفری
مونا دادی، داود بخشی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.36 M

-1003 ارزیابی برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی رقم فالکاتو با افزایش سطوح شوری محلول غذایی در سیستم هیدروپونیک
معصومه لایق، غلامعلی پیوست، حسین آذریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.53 K

-1002 بررسی تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی در سیستم کشت هیدروپونیک
معصومه لایق، غلامعلی پیوست، حسین آذریان، محمد نوری زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.07 K

-1001 تاثیر ورمی کمپوست و کود نیتروژنه بر روی رشد، عملکرد و صفات کیفی و میزان تجمع نیترات در اسفناج
غلامعلی پیوست، سحر مدنی، اکبر فرقانی، - سمیع زاده لاهیجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.68 K

-1000 بررسی استفاده از هیدروژل در خاک پوششی قارچ دکمه ای
جواد شاه بداغی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.51 K