نویسنده =
تعداد مقالات: 29

1 بررسی کاشت فلفل سبز (Capsicum annuum L) در گلخانه پلاستیکی در استان گیلان
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.98 K)

2 اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی
محمدرضا زارع بوانی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر فرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.68 K)

3 بررسی کشت گلخانه ای گوجه فرنگی در استان گیلان
رسول انسی نژاد؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.44 K)

4 بررسی تکثیر و تولید قارچ خوراکی (شی تا که) (Lentinus edodes) در شمال کشور
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.39 K)

5 مطالعه تأثیر تراکم کاشت و نوع رقم بر برخی ویژگی های کیفی در کشت گلخانه ای گوجه فرنگی
روشنک انصاری؛ معظم حسن پور؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.66 K)

6 اثر تاریخ کاشت بر برخی صفات کمی و کیفی سه رقم ترب سیاه
محسن ابراهیمی؛ محمدرضا حسندخت؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.09 K)

7 مقایسه عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی قارچ صدفی Pleurotus florida در کشت درون جعبهای و کیسه‌ای روی کاه برنج و پوسته بادام زمینی
نینا سلملیان؛ جمالعلی الفتی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.97 K)

8 ارزیابی تعدادی از توده‌های بومی کدو (Cucurbita pepo L.) از نظر عملکرد و اجزای عملکرد در استان گیلان
شکوفه رضایی ملال؛ غلامعلی پیوست؛ جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.42 K)

9 تأثیر خاکپوش بر برخی صفات کمی و کیفی سیر(. Allium sativum L)
محمدباقر مهدیه نجف آبادی؛ غلامعلی پیوست؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.14 K)

10 تعیین زمان کشت، فاصله بین ردیف و میزان بذر مناسب روی عملکرد گیاه باقلا (. Vicia faba L)رقم برکت در کشت دوم
گل لاله احمدی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.58 K)

11 تاثیر مصرف سیلیسیم در کاهش اثرات تنش شوری بر برخی از فاکتورهای فیزیولوژیکی در کاهو
محمد رضا زارع بوانی؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب االله سمیع زاده؛ جمیله رهایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.13 K)

12 بررسی اثر ورمی کمپوست و ورمیواش بر عملکرد و برخی خصوصیات رشدی در لوبیا سبز( Phaselous (vulgaris L
مرتضی پیری؛ غلامعلی پیوست؛ معظم حسن پور اصیل؛ محمود قاسم نژاد؛ زکیه شیخ طاهر لنگرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.01 K)

13 Salt Priming Increase Germination of Cucumber at Low Temperatures
مرتضی پیری؛ محمد باقر مهدیه؛ جمالعلی الفتی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.84 K)

14 بررسی تاثیر محلول پاشی برگی اسید هومیک در گوجه فرنگی
سهیلا کمری شاهملکی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.38 K)

15 اثر قندهای مختلف بر تولید گیاهان هاپلویید توده های بومی پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
نصراله سوری؛ محمدرضا حسندخت؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.22 K)

16 بررسی اثر دگر آسیبی برگ خشک کاج روی جوانه زنی تعدادی از سبزی ها
عمار محمدی؛ صادق حیدری؛ جمالعلی الفتی چیرانی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.14 K)

17 برآورد وراثت پذیری برخی از صفات میوه فلفل رنگی در کشت هیدروپونیک
حمید احمدیان مقدم؛ حمیدرضا قربانی؛ محمد شرافتی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.51 K)

18 بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر خصوصیات کمی و کیفی فلفل سبز (Capsicum annuum L.)
مجید صدقی مقدم؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.13 K)

19 ضایعات چای به عنوان جایگزین پیت در خاک پوشش قارچ دکمه ای
جواد شاه بداغی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.95 K)

20 مقایسه راندمان بیولوژیکی کاه برنج و کلزا در تولید قارچ صدفی
احمد نوروزی نوده؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.05 K)

21 اثر دگر آسیبی عصاره برگ کردو بر رشد، نمو، میزان فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی مرزه، ریحان و جعفری
مونا دادی؛ داود بخشی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

22 ارزیابی برخی صفات کیفی میوه گوجه فرنگی رقم فالکاتو با افزایش سطوح شوری محلول غذایی در سیستم هیدروپونیک
معصومه لایق؛ غلامعلی پیوست؛ حسین آذریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.53 K)

23 بررسی تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی در سیستم کشت هیدروپونیک
معصومه لایق؛ غلامعلی پیوست؛ حسین آذریان؛ محمد نوری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.07 K)

24 تاثیر ورمی کمپوست و کود نیتروژنه بر روی رشد، عملکرد و صفات کیفی و میزان تجمع نیترات در اسفناج
غلامعلی پیوست؛ سحر مدنی؛ اکبر فرقانی؛ - سمیع زاده لاهیجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.68 K)

25 بررسی استفاده از هیدروژل در خاک پوششی قارچ دکمه ای
جواد شاه بداغی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.51 K)