کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 بررسی و تعیین مناسب ترین تراکم و روش کشت توام خیار و بادمجان
حمزه علی احمدی، نورالله داوطلب
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.48 K

2 بررسی اثر زمان و مقدار کود NPK بر رشد نشا فلفل دلمه ای
رقیه دریاباری، زهرا موحدی، احمد معینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.71 K

3 ارزیابی مقاومت لاین های امیدبخش بادمجان ایرانی نسبت به بیماری های مهم عامل پژمردگی قارچی
رامین حاجیان فر، ژاله منصوری، ناهید قاسمی، حمیدرضا زمانی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 235.3 K

4 تعیین بهترین منبع نیتروژن در سیستم هیدروپونیک در گیاه بادمجان با استفاده ازفلورسانس کلروفیل
علی مشکی، عبدالرضا سجادی نیا، نفیسه مهدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 244.31 K

5 نقش 24 - اپی براسینولید در افزایش تحمل به سرما در گیاه بادمجان
شیوا شریعت زاده، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 208.08 K

6 ارزیابی کاربرد 24- اپی براسینولید بر برخی شاخص های جوانه زنی، پراکسیداسیون لیپید و نشت پذیری غشا سلولی در گیاهچه بادمجان تحت تنش سرما
شیوا شریعت زاده، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 168.13 K

7 بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره حلال های مختلف برگ اکالیپتوس بر جوانه زنی رقم بادمجان ( Solanum melongena )رقم محلی جهرم
رضا عطاالهی، مهدی مدندوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 260.15 K

8 بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف خیار بر شاخص های رشدی دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادمجان
سارا خراسانی نژاد، عبدالکریم کاشی، سید محمد فخر طباطبایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 408.22 K

9 بررسی تسریع رشد بادمجان تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد
پروانه صیاد امین، مصطفی مبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 331.98 K

10 بررسی پنج توده بومی بادمجان کشور از نظر عملکرد و اجزای آن
محمود باقری، ساسان کشاورز، ماهیار عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.9 K

11 اثر کند کننده های رشد پاکلوبوترازول بر رشد و کیفیت نشا گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان
محمدجواد آروین، اصغر سعیدی -، حمیده محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.88 K

12 بررسی و مقایسه مخلوط خیار و بادمجان زیر پوشش پلاستیک در منطقه جیرفت
یداله میرزایی، غلامرضا افشارمنش، علی درینی، نعمت اله ابوسعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.81 K

13 بررسی اثر هرس بوته روی صفات مرتبط با عملکرد بادمجان
یوسف حکیمی، کریم عرب سلمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M