English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
بررسی و تعیین مناسب ترین تراکم و روش کشت توام خیار و بادمجان
حمزه علی احمدی، نورالله داوطلب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.48 K
2
بررسی اثر زمان و مقدار کود NPK بر رشد نشا فلفل دلمه ای
رقیه دریاباری، زهرا موحدی، احمد معینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.71 K
3
ارزیابی مقاومت لاین های امیدبخش بادمجان ایرانی نسبت به بیماری های مهم عامل پژمردگی قارچی
رامین حاجیان فر، ژاله منصوری، ناهید قاسمی، حمیدرضا زمانی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.3 K
4
تعیین بهترین منبع نیتروژن در سیستم هیدروپونیک در گیاه بادمجان با استفاده ازفلورسانس کلروفیل
علی مشکی، عبدالرضا سجادی نیا، نفیسه مهدوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
244.31 K
5
نقش 24 - اپی براسینولید در افزایش تحمل به سرما در گیاه بادمجان
شیوا شریعت زاده، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.08 K
6
ارزیابی کاربرد 24- اپی براسینولید بر برخی شاخص های جوانه زنی، پراکسیداسیون لیپید و نشت پذیری غشا سلولی در گیاهچه بادمجان تحت تنش سرما
شیوا شریعت زاده، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
168.13 K
7
بررسی تاثیر آللوپاتیک عصاره حلال های مختلف برگ اکالیپتوس بر جوانه زنی رقم بادمجان ( Solanum melongena )رقم محلی جهرم
رضا عطاالهی، مهدی مدندوست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
260.15 K
8
بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های مختلف خیار بر شاخص های رشدی دانهال های خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادمجان
سارا خراسانی نژاد، عبدالکریم کاشی، سید محمد فخر طباطبایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
408.22 K
9
بررسی تسریع رشد بادمجان تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد
پروانه صیاد امین، مصطفی مبلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
331.98 K
10
بررسی پنج توده بومی بادمجان کشور از نظر عملکرد و اجزای آن
محمود باقری، ساسان کشاورز، ماهیار عابدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
337.9 K
11
اثر کند کننده های رشد پاکلوبوترازول بر رشد و کیفیت نشا گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان
محمدجواد آروین، اصغر سعیدی -، حمیده محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.88 K
12
بررسی و مقایسه مخلوط خیار و بادمجان زیر پوشش پلاستیک در منطقه جیرفت
یداله میرزایی، غلامرضا افشارمنش، علی درینی، نعمت اله ابوسعیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.81 K
13
بررسی اثر هرس بوته روی صفات مرتبط با عملکرد بادمجان
یوسف حکیمی، کریم عرب سلمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه