کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تأثیر میکرو و نانوذرات سیلیسیم روی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و غلظت سیلیسیم در گیاه توت‌فرنگی
رحمان یوسفی؛ محمود اثنی‌عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.63 K)

2 تاثیر نانوذرات SiO2 بر خصوصیات جوانه‌زنی بذر پروانش (Catharanthus roseus Don)
الهه هاشمی دهکردی؛ نجم الدین مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.56 K)

3 بررسی تأثیر نانو ذرات بر روی تجمع فلزات سنگین نیکل و کادمیوم در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill)
خدیجه عباس زاده؛ نوازاله مرادی؛ افسانه سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.7 K)

4 بررسی تاثیر نانوذرات کلسیم بر تحمل به سرما هلو رقم آلبرتا زودرس در زمان باز شدن گل‌ها
حسنا کیافر؛ موسی موسوی؛ علی عبادی؛ نورا... معلمی؛ محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.59 K)

5 بررسی عملکرد و صفات وابسته به عملکرد توت فرنگی رقم کاماروسا تحت تأثیر محلول پاشی نانوذرات آهن و سلنیوم و اثرات متقابل آن‌ها
اعظم زارع بیاتی؛ عبداله محمدی؛ مهیار رهامی؛ وحید امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.76 K)

6 تغییر ترکیبات فلاونوئیدی گل محمدی تحت تاثیر تیمار نانو روی
مهران کنعانی؛ اسماعیل چمنی؛ علی اکبر شکوهیان؛ موسی ترابی گیگلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.7 K)

7 تولید سبز نانو ذرات مولیبدن با استفاده از عصاره ورمی کمپوست
بابک ولی زاده؛ احمدرضا عباسی فر؛ مریم احسنی ایروانی؛ ایمان شهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.45 K)

8 انتقال ژن به روش نانوتکنولوژی
مرضیه اتحادپور؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.24 K)

9 کاربرد نانوذرات آناتاز بر روی برخی خصوصیات میوه توت فرنگی رقم پاروس در شرایط کشت هیدروپونیک
الهه هاشمی دهکردی؛ موسی موسوی؛ نوراله معلمی؛ محمدهادی غفاریان مقرب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.29 K)

10 تأثیر درون پوشانی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان بر ویژگی های کیفی دانه انار
عارفه مزروعی؛ کرامت اله سعیدی؛ زهرا ایزدی؛ عبدالرحمان محمدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

11 کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
آوات شاه اویسی؛ محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (893.32 K)