کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 18

1 اثر پوشش خوراکی آلجینات در حفظ خصوصیات بیومکانیکی سیب‌برش‌تازه
حسن ساعی؛ محمد حسن مرتضوی؛ احمد مستعان؛ سلاله نجفی مرغملکی؛ مهدی مهرابی کوشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.76 K)

2 بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی و نوع تربیت گیاه بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی
مسعود فیاضی؛ ابوالقاسم حسن پوراصطهباناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.45 K)

3 گزینش ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب با ارزش غذایی و قدرت بالای بیوسنتز اسکوربیک اسید
فاطمه مریدی؛ حسن حاج نجاری؛ فوژان بدیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.39 K)

4 بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.41 K)

5 حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار؛ مهین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.85 K)

6 مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis)پس از رسیدن در انبار
بهاره منافی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.22 K)

7 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.66 K)

8 بررسی تأثیر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر عمر انبارمانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ حسنا کیافر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.04 K)

9 ارزیابی درصد روغن، پروتئین و خواص حسی ژنوتیپ های برتر گردو (Juglans regia L.) شناسایی شده در برخی از مناطق استان همدان، ایران
علی رضائی؛ کاظم ارزانی؛ سعادت ساریخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.75 K)

10 تأثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ حمید حسن پور؛ محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.71 K)

11 مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ حمید حسین پور؛ محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.65 K)

12 ارزیابی عناصر غذایی و رنگیزه های میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت
فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

13 ارزیابی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت با هدف انبارمانی
فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میر دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

14 ارزیابی توان انبارداری و ارزش غذایی دو رقم جدید نارنگی در سردخانه
سینا پروانه؛ یحیی مقصودلو؛ مازیار فقیه‌نصیری؛ جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.88 K)

15 اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی
فریبا خلیلی؛ یونس مستوفی؛ مریم شکرچی؛ احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.87 K)

16 بررسی تغییرات کمی و کیفی مغز در مراحل مختلف رشد و نمو در ارقام تجاری پسته ایران
علی تاج آبادی پور؛ فاطمه میردامادیها؛ رضا زاده پاریزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.49 K)

17 اثر بستر کاشت بر رشد و عمکرد میکروگرین شاهی
سارا مقصودیان نژاد؛ مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

18 ارزیابی ارزش غذایی و عناصر معدنی در گیاه دارویی جعفری فرنگی معطر (Chaerophyllum m) جمع آوری شده از آذربایجان غربی منطقه تکاب
مریم عصمتی؛ اورنگ خادمی؛ شاهپور خانقلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)