English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
18
1
اثر پوشش خوراکی آلجینات در حفظ خصوصیات بیومکانیکی سیببرشتازه
حسن ساعی، محمد حسن مرتضوی، احمد مستعان، سلاله نجفی مرغملکی، مهدی مهرابی کوشکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.76 K
2
بررسی اثرات تنظیم کننده های رشد گیاهی و نوع تربیت گیاه بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی
مسعود فیاضی، ابوالقاسم حسن پوراصطهباناتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.45 K
3
گزینش ارقام و ژنوتیپ های امیدبخش سیب با ارزش غذایی و قدرت بالای بیوسنتز اسکوربیک اسید
فاطمه مریدی، حسن حاج نجاری، فوژان بدیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
109.39 K
4
بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.41 K
5
حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.85 K
6
مطالعه تأثیر زمان برداشت بر کیفیت میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis)پس از رسیدن در انبار
بهاره منافی، محمود قاسم نژاد، یوسف حمیداوغلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
218.22 K
7
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.66 K
8
بررسی تأثیر نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم بر عمر انبارمانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی، ولی ربیعی، حسنا کیافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.04 K
9
ارزیابی درصد روغن، پروتئین و خواص حسی ژنوتیپ های برتر گردو (Juglans regia L.) شناسایی شده در برخی از مناطق استان همدان، ایران
علی رضائی، کاظم ارزانی، سعادت ساریخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
485.75 K
10
تأثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته
مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسن پور، محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
318.71 K
11
مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسین پور، محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.65 K
12
ارزیابی عناصر غذایی و رنگیزه های میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.16 M
13
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت با هدف انبارمانی
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میر دهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
14
ارزیابی توان انبارداری و ارزش غذایی دو رقم جدید نارنگی در سردخانه
سینا پروانه، یحیی مقصودلو، مازیار فقیهنصیری، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
73.88 K
15
اثر بسته بندی در شرایط تعدیل یافته (MAP) و سایتوکینین در جلوگیری از پیری کلم براکلی
فریبا خلیلی، یونس مستوفی، مریم شکرچی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.87 K
16
بررسی تغییرات کمی و کیفی مغز در مراحل مختلف رشد و نمو در ارقام تجاری پسته ایران
علی تاج آبادی پور، فاطمه میردامادیها، رضا زاده پاریزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.49 K
17
اثر بستر کاشت بر رشد و عمکرد میکروگرین شاهی
سارا مقصودیان نژاد، مختار حیدری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
18
ارزیابی ارزش غذایی و عناصر معدنی در گیاه دارویی جعفری فرنگی معطر (Chaerophyllum m) جمع آوری شده از آذربایجان غربی منطقه تکاب
مریم عصمتی، اورنگ خادمی، شاهپور خانقلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.4 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه