English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
معرفی روشی جهت استخراج مواد با خاصیت آنتی اکسیدانی از گیاه اکلیل کوهی
سوبه عین افشار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.86 K)
2
تغییرات کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی پس از برداشت فلفل شیرین تحت تاثیر کاربرد پیش از برداشت نانو کلسیم
فریبا امینی، لادن بیات، شیما حسین خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (158.65 K)
3
بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی، عظیم قاسم نژاد، خلیل قربانی، عباس ابهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (580.13 K)
4
بررسی پتانسیل تولید فلاونوئیدها در بافت های گیاهی
محمد فتاحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (865.39 K)
5
اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (633.77 K)
6
اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.06 K)
7
تنوع بیوشیمیایی برخی از جمعیت های گونه وحشی Prunus microcarpa
رحیم محمدی، علی خدیوی، علیرضا خالقی، مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (454.74 K)
8
تاثیر آبیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیکاسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی آسکوربات پراکسیداز در دو رقم زیتون (.Olea europaea L)
زهرا عمری شکفتیک، رسول جلیلی مرندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (587.53 K)
9
تاثیر روش کشت مرسوم و هیدروپونیک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه صبر زرد (Aloe vera L.)
راضیه غمگسار، عبداالله حاتم زاده، ریحانه عارف نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (92.92 K)
10
بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه ده ژنوتیب منتخب گلابی وحشی (خوج) (. Pyrus sp)در استان گیلان
دانش رضایی راد، داود بخشی، محمود قاسم نژاد، حبیب الله سمیع زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.93 K)
11
اثر زمان برداشت و مدت نگهداری در انبار بر کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی وآربکین در منطقه رودبار
سمیه افتخاری، محمود قاسم نژاد، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.64 K)
12
ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی گیاه دارویی آویشن زوفایی (،اغئذقش سحهزشفش)
مریم محمدزرین آبادی، مهدی صیدی، خاور موحدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.36 MB)
13
بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیا
معروف حسن زاده، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (980.35 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه