کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 معرفی روشی جهت استخراج مواد با خاصیت آنتی اکسیدانی از گیاه اکلیل کوهی
سوبه عین افشار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.86 K)

2 تغییرات کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی پس از برداشت فلفل شیرین تحت تاثیر کاربرد پیش از برداشت نانو کلسیم
فریبا امینی، لادن بیات، شیما حسین خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.65 K)

3 بررسی توانمندی آنتی اکسیدانی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط شوری و اسیدیته مختلف آب و خاک
مرتضی ریوندی، عظیم قاسم نژاد، خلیل قربانی، عباس ابهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (580.13 K)

4 بررسی پتانسیل تولید فلاونوئیدها در بافت های گیاهی
محمد فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (865.39 K)

5 اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K)

6 اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

7 تنوع بیوشیمیایی برخی از جمعیت های گونه وحشی Prunus microcarpa
رحیم محمدی، علی خدیوی، علیرضا خالقی، مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.74 K)

8 تاثیر آبیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیکاسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی آسکوربات پراکسیداز در دو رقم زیتون (.Olea europaea L)
زهرا عمری شکفتیک، رسول جلیلی مرندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.53 K)

9 تاثیر روش کشت مرسوم و هیدروپونیک بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه صبر زرد (Aloe vera L.)
راضیه غمگسار، عبداالله حاتم زاده، ریحانه عارف نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.92 K)

10 بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه ده ژنوتیب منتخب گلابی وحشی (خوج) (. Pyrus sp)در استان گیلان
دانش رضایی راد، داود بخشی، محمود قاسم نژاد، حبیب الله سمیع زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.93 K)

11 اثر زمان برداشت و مدت نگهداری در انبار بر کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی وآربکین در منطقه رودبار
سمیه افتخاری، محمود قاسم نژاد، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.64 K)

12 ترکیب شیمیایی و خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی گیاه دارویی آویشن زوفایی (،اغئذقش سحهزشفش)
مریم محمدزرین آبادی، مهدی صیدی، خاور موحدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

13 بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیا
معروف حسن زاده، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.35 K)