English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
ارزیابی کاربرد نانوذرات نقره و میدان مغناطیسی در مقایسه با کودهای تجاری بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
حسن فیضی؛ حسین صحابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.57 K)
2
بررسی تأثیر نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم بر عمر انبارمانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی؛ ولی ربیعی؛ حسنا کیافر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.04 K)
3
تأثیر سیلیسیوم و نانو سیلیسیوم بر خصوصیات رشدی گل همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
حسن بیات؛ بصیره شهرکی؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرهاد آذرمی آتاجان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.05 K)
4
اثر نانو ذرات سیلیس، روی و نقره در شرایط درون شیشه ای بر پرآوری پایه "به"
سکینه فرهادی طولی؛ مریم جعفر خانی کرمانی؛ علیرضا قنبری؛ مهرشاد زین العابدینی؛ امیر محمد ناجی؛ لیلا مامنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.66 K)
5
تاثیر پرایمینگ نانو کربن کروی بر شاخص های جوانه زنی بابونه کبیر
سیده زهرا احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
6
تأثیر غلظت های مختلف نانو ذرات پلی لایس بر برخی مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه اسفناج (Spinacia oleracea (L
خدیجه عباس زاده؛ سارا اترش؛ فروغ پورپویا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (136.87 K)
7
بررسی اثرات غلظت های مختلف ذرات نانو و غیر نانو دی اکسید تیتانیوم بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه رازیانه
حسن فیضی؛ مریم کمالی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ سعید جاهدی پور؛ حسین صحابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (188.54 K)
8
بررسی اثرات کاربرد فناوری نانو بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
سعید جاهدی پور؛ حسن فیضی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (75.64 K)
9
نگاهی به کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت گیاهان زینتی
فاطمه کاظمی؛ ملیحه ربانی خیرخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
10
بررسی اثر محلول پاشی نانو ذرات سبز مس، روی و منیزیم بر مشخصه اسانس و ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و شیمیایی گیاه بادرنجبویه (Dracocephalum moldavica L)
مریم رضاقلی؛ احمدرضا عباسی فر؛ مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.38 MB)