کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 25

1 ارزیابی عملکرد و کارایی عملکرد زیتون درچند ژنوتیپ انتخابی
سهیلا سرپولکی؛ علی اصغر زینانلو؛ فروغ شواخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.8 K)

2 بررسی برخی صفات فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به سرما در چند ژنوتیپ انتخابی زیتون
هاجر تاجیک؛ علی اصغر زینانلو؛ رحیم قره شیخ بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.59 K)

3 بررسی اثرات زمان برداشت انگور پیکانی کاشمر در خواص کمی و کیفی کشمش تولیدی
علی مختاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (6.39 K)

4 بررسی اثرات زمان برداشت در عمر انباری سیب رد دلیشس و "گلدن دلیشس" منطقه سمیرم
داریوش شرافتیان؛ مهدی تیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.07 K)

5 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

6 تایر زمان برداشت بر کیفیت مغز گردوی ارقام انتخابی ارومیه
جواد حکیمی رضایی؛ ناهید طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.01 K)

7 بررسی تأثیر اقلیم و زمان های برداشت بر عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی ( Thymus dainensis)
فرزانه بهادری؛ مهدی میرزا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.13 K)

8 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب ( Ziziphus Jujuba Mill) تحت تأثیر زمان برداشت
هادی صالح پور؛ عظیم قاسم نژاد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.12 K)

9 بررسی تأثیر اقلیم و زمان های برداشت بر عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی Thymus (dainensis)
فرزانه بهادری؛ مهدی میرزا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.95 K)

10 خشک شدن پس از برداشت (التیام دهی) سیر با روش های طبیعی و مصنوعی و مقایسه آن با روش مزرعه ای
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477 K)

11 بررسی روند تغییرات خصوصیات کیفی برخی ارقام انگور در طی رسیدن میوه
عهدیه خالدی؛ رسول جلیلی مرندی؛ محسن اسمعیلی؛ علیرضا فرخزاد؛ لعیا خوش اندام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.47 K)

12 تاثیر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی‌های کیفی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه در ارقام خشکباری زردآلو
شبنم فخیم رضائی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.82 K)

13 مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.62 K)

14 اثر شرایط محیطی مرودشت و زمان برداشت بر کیفیت سه رقم انار شیرین شهوار، میخوش رباب و اتابکی
فاطمه همایون؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ مریم تاتاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.09 K)

15 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی؛ بابک باباخانی؛ جواد فاحی مقدم؛ نازلی قبادی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.44 K)

16 تعیین زمان برداشت مناسب میوه های فرازگرا
سیامک کلانتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.09 K)

17 اثر مرحله‌های برداشت و پس از برداشت بر ترکیب‌های عطر و طعم دهنده سیر (Allium sativum )
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.61 K)

18 بررسی و تعیین اثرات زمان برداشت شرایط نگهداری بر عمر انبارداری پرتقال والنسیا
احمد احمدپور؛ مریم نسب پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

19 نکات مهم و اساسی در کشت و کارگیاهان دارویی پرمصرف و اقتصادی
حسین زینلی؛ لیلی صفایی؛ سعید داودزاده امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

20 تاثیر زمان های مختلف برداشت در روز روی عمر پس از برداشت گل ژربرا
نعمت اله اعتمادی؛ محبوبه شمس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

21 تغییرات کیفی میوه سه رقم نارنگی طی زمان های مختلف برداشت
اعظم سیدی؛ صدیقه افشاری پور؛ شهناز فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

22 تغییرات فصلی متابولیت های ثانویه گیاه مورد (Myrtus communis L) در برخی از رویشگاه های استان خوزستان
پریا قربان پور؛ محمد محمودی سورستانی؛ مجتبی نوروزی مصیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

23 مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

24 بررسی اثر زمان برداشت و بسته بندی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)
ابراهیم گنجی مقدم؛ زهرا شیخ الاسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.64 K)

25 بررسی تاثیر زمان برداشت بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی شلیل
پروین شرایعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.73 K)