نویسنده =
تعداد مقالات: 12

1 بررسی روند تغییرات طعم میوه انار در مراحل مختلف نموی
عبدالکریم زارعی؛ مجاهد کمالی زاده؛ امیر صحرارو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.68 K)

2 ارزیابی کاربرد پیش ساز رزمارینیک اسید در کشت سوسپانسیون سلولی مرزه خوزستانی
امیر صحرارو؛ محمد حسین میرجلیلی؛ عبدالکریم زارعی؛ مجاهد کمالی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.11 K)

3 اثرات تنظیم کننده رشد و نوع ریز نمونه بر کال زایی گیاه گزنه
عبدالکریم زارعی؛ فاطمه سلاجقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.11 K)

4 بررسی ESTهایی ثبت شده در بانک ژن برای تشخیص و شناسایی SSR-EST در انگور
عبدالکریم زارعی؛ عزیز ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.23 K)

5 بهینه سازی شرایط کشت برای تولید شاخساره در گیاه mozaffarianii Menth
عبدالکریم زارعی؛ مریم کریمی علویجه؛ محمد اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (757.54 K)

6 تأثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید
بهرام زمردیان؛ علی خدیوی؛ علیرضا خالقی؛ عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.21 K)

7 غربالگری توالی های ثبت شده از نواحی بیان شونده ژنوم پرتقال برای تشخیص نشانگرهای مبتنی بر میکروساتلایت
عبدالکریم زارعی؛ عزیز ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.73 K)

8 ارزیابی برخی از کنارهای ایران بر اساس ویژگی‌های رویشی درخت و میوه
عبدالکریم زارعی؛ اسما رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.46 K)

9 بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های انار ایرانی با استفاده از نشانگر RAPD
عبدالکریم زارعی؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.61 K)

10 بررسی تغییرات شاخص های رسیدگی در مراحل پایانی رشد میوه انار
عبدالکریم زارعی؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.66 K)

11 مقایسه سطح بیان برخی ژن های مسیر بیوسنتزی آنتوسیانین در سه رقم انار با رنگ های مختلف
اورنگ خادمی؛ امیرمحمد ناجی؛ عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

12 تاثیرات مثبت محلول پاشی هورمون جیبرلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار (Punica granatum L) رقم ملس ترش ساوه
عبدالکریم زارعی؛ محبوب حسین بیگی؛ محمد اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)