نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اثرات متیل جاسمونات و پلی آمین ها بر علایم سرمازدگی میوه های پرتقال (Citrus sinensis) در انبار سرد
راضیه خواجه یار؛ مجید راحمی؛ اسماعیل فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.58 K)

2 اثر تنک میوه بر مقدار آسکوربیک اسید و ظرفیت ضد اکسایشی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
اعظم جعفری؛ کاظم ارزانی؛ اسماعیل فلاحی؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.09 K)

3 اثر تاریخ های مختلف (تعداد دفعات) محلولپاشی اسید جیبرلیک (GA3) با و بدون نفتالین استیک اسید (NAA) بر روی رسیدن ، کیفیت و میزان محصول انگور بی دانه Thompson Seedless در جنوب آریزونای آمریکا
اسماعیل فلاحی؛ حسین حیدری؛ مایکل کیلبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.38 K)

4 ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری؛ اسماعیل فلاحی؛ داود بخشی؛ عیسی ارجی؛ پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.7 K)

5 تاثیر تنک دستی بر اندازه میوه انار رقم ملس یزدی
الهام فتاحی؛ اعظم جعفری؛ اسماعیل فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (485.26 K)

6 تأثیر چهار برنامه مختلف محلولپاشی کلریدکلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه های سیب رقم ʼفوجیʻ
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.04 K)

7 تأثیرمحلول پاشی منابع مختلف کلسیمی بر خصوصیات کمی و کیفی و عارضه اسکالد سطحی سیب ʼگرانی اسمیتʻ
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.69 K)

8 بررسی پتانسیل جذب عناصر معدنی توسط برخی ارقام و پایه های سیب
حجت خداداد؛ محمداسماعیل امیری؛ احمد گلچین؛ اسماعیل فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.26 K)

9 تاثیر تنک دستی میوه بر کیفیت میوه انار رقم ملس ترش ساوه
اعظم جعفری نجف آبادی؛ کاظم ارزانی؛ اسماعیل فلاحی؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (161.19 K)