نویسنده =
تعداد مقالات: 16

1 بررسی اثرات ازت و پتاسیم بر خواص کمی و کیفی گل سرخ رقم Masquerade
فرید مرادی نژاد؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.73 K)

2 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد؛ مهدی قسمتی؛ مهدی خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

3 اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد؛ معصومه عبداللهی؛ محمدحسن سیاری؛ حسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.57 K)

4 القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب
فرید مرادی نژاد؛ طاهره بوشادی؛ مهدی جهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.58 K)

5 تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه تازه عناب ( Ziziphus Jujuba Mill) تحت تأثیر زمان برداشت
هادی صالح پور؛ عظیم قاسم نژاد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.12 K)

6 تأثیر نوع بسته بندی بر ماندگاری، کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه تازه عناب (Ziziphus Jujuba Mill)
هادی صالح پور؛ عظیم قاس نژاد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.03 K)

7 تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد
فرید مرادی نژاد؛ مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.26 K)

8 تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی
مریم درستکار؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.1 K)

9 تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد؛ سیده فاطمه نظری؛ مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

10 بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
مریم درستکار؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K)

11 تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به 1- متیل سیکلو پروپن
فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.51 K)

12 اثر دمای انبار رسیدگی در عمر نگهداری و کیفیت موز تیمار شده با 1- متیل سیکلو پروپن
فرید مرادی نژاد؛ مارگارت سیجلی؛ آماندا ایبل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.74 K)

13 بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک
فاطمه نخعی؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.35 MB)

14 بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)
محمدرضا صائبی؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1022.98 K)

15 تأثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L. رقم شیشه کپ
اسماء حیدری؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

16 اثر کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر صفات رویشی جمعیت های مختلف گل نرگس (Narcissus tazetta L)
حسن بیات؛ سمیه اشرفیان؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)