کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 17

1 اثر پوشش خوراکی آلجینات در حفظ خصوصیات بیومکانیکی سیب‌برش‌تازه
حسن ساعی؛ محمد حسن مرتضوی؛ احمد مستعان؛ سلاله نجفی مرغملکی؛ مهدی مهرابی کوشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.76 K)

2 پوشش‌های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه‌ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.86 K)

3 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت؛ مجید راحمی؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.32 K)

4 اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی
زهرا شمس؛ اصغر رمضانیان؛ پویا جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.46 K)

5 پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.86 K)

6 بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.77 K)

7 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

8 اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه‌ی توت‌فرنگی رقم پاروس
مریم چوبتاشانی؛ محمد سیاری؛ مصطفی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.27 K)

9 تاثیر پوشش خوراکی کیتوسان و عصاره برگ زیتون بر ماندگاری میوه گیلاس تک دانه مشهد
حمید خلیل وند؛ لطفعلی ناصری؛ بهاره قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.9 K)

10 تأثیر ژل کتیرا بر کیفیت میوه دو رقم انار در انبار سنتی
مجتبی مختاری زاده؛ اعظم جعفری؛ جلال غلام نژاد؛ محمدرضا وظیفه شناس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.51 K)

11 مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ حمید حسین پور؛ محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.65 K)

12 اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا؛ سمیه رستگار؛ ولی اله قاسمی عمران؛ اورنگ خادمی؛ محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

13 اثر پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی هفت رقم خرمای خشک و نیمه خشک در طول نگهداری در دمای اتاق
فاطمه روستایی؛ مجید راحمی؛ لیلا تقی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.44 K)

14 تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.75 K)

15 استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی
فاطمه گلچین؛ عفت کیوانلو؛ محمدتقی عبادی؛ علی محمد اسعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

16 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.25 K)

17 بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی؛ فرود باقری؛ محسن رادی؛ صدیقه امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (899.01 K)