English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
17
1
اثر پوشش خوراکی آلجینات در حفظ خصوصیات بیومکانیکی سیببرشتازه
حسن ساعی، محمد حسن مرتضوی، احمد مستعان، سلاله نجفی مرغملکی، مهدی مهرابی کوشکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.76 K
2
پوششهای خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوهها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.86 K
3
کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت، مجید راحمی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
179.32 K
4
اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی
زهرا شمس، اصغر رمضانیان، پویا جلالی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.46 K
5
پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.86 K
6
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.77 K
7
تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
8
اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوهی توتفرنگی رقم پاروس
مریم چوبتاشانی، محمد سیاری، مصطفی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
393.27 K
9
تاثیر پوشش خوراکی کیتوسان و عصاره برگ زیتون بر ماندگاری میوه گیلاس تک دانه مشهد
حمید خلیل وند، لطفعلی ناصری، بهاره قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
498.9 K
10
تأثیر ژل کتیرا بر کیفیت میوه دو رقم انار در انبار سنتی
مجتبی مختاری زاده، اعظم جعفری، جلال غلام نژاد، محمدرضا وظیفه شناس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
464.51 K
11
مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسین پور، محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.65 K
12
اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی، محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.16 M
13
اثر پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی هفت رقم خرمای خشک و نیمه خشک در طول نگهداری در دمای اتاق
فاطمه روستایی، مجید راحمی، لیلا تقی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.44 K
14
تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.75 K
15
استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی
فاطمه گلچین، عفت کیوانلو، محمدتقی عبادی، علی محمد اسعدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
5.23 M
16
تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.25 K
17
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
899.01 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه