کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی
محمدرضا زارع بوانی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر فرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.68 K)

2 اثر غلظت های مختلف روی و مس بر فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز و ترکیب مالون دی آلدهید در برگ گیاه کدو خورشتی
فاطمه عابدینی؛ فرهاد بهتاش؛ احمد آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.7 K)

3 تأثیر تیمار تریاکانتانول بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در انگور سلطانی (Vitis vinifera L.) تحت تنش شوری
مریم شهبازی؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.61 K)

4 اثر کاربرد پس از برداشت اسانس به لیمو بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی توت ‌فرنگی رقم آلبیون
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.19 K)

5 اثر محلول پاشی سلیکات پتاسیم و سولفات روی بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، نشت یونی و مالون دی آلدئید در دو رقم انگور تحت شرایط شوری
حسین عزیزی؛ عباس حسنی؛ میر حسن صدقیانی؛ ناصر عباسپور؛ حامد دولتی بانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (598.46 K)

6 تاثیر آبیاری با آب شور و تیمار سالیسیلیکاسید بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و میزان فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی آسکوربات پراکسیداز در دو رقم زیتون (.Olea europaea L)
زهرا عمری شکفتیک؛ رسول جلیلی مرندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (587.53 K)

7 اثر بوترسین بر عمر گلجایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گل های شاخه بریده نرگس (Narcissus tazetta L.)
افسون کامیاب؛ سجاد علی پور؛ فاطمه نصیبی؛ همایون فرهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.75 K)

8 اثر اسید آمینه آرژینین بر عمر گلجایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی گل شاخه بریده نرگس شهلای پرپر (Narcissus tazetta L. cv. Shahla Double)
سجاد علی پور؛ افسون کامیاب؛ همایون فرهمند؛ فاطمه نصیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.39 K)