English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
39
26
خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف انجیر در استان فارس
محمدرضا پورقیومی، داود بخشی، مسلم جعفری، روح االله چمانه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.04 K)
27
اندازه گیری فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بافت های رویشی و زایشی رز رقم Magic Black تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید
میترا اعلایی، مصباح بابالار، روح انگیز نادری، محسن کافی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (320.08 K)
28
بررسی اثر بسته بندی در سطح افزایش یافته دی اکسید کربن در ترکیب با سطوح بالا و پایین اکسیژن بر تغییر ترکیبات فعال زیستی میوه زغال اخته
شیدا محبی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، هاجر فرخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.1 MB)
29
مطالعه تغییرات فصلی بر ظرفیت آنتیاکسیدانی وپروتئین کل در برگ های برخی از ارقام مرکبات در استان فارس
عصمت عرب زاده، رضا فتوحی قزوینی، هدایت زکی زاده، سعید عشقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.58 K)
30
اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.09 MB)
31
اثر بسته بندی با پوشش پلی اتیلن برکیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)
مصطفی عشور نژاد، محمود قاسم نژآد، داود بخشی، مریم نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
32
اثر پوتریسین خارجی در حفظ کیفیت و طولانی کردن عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد
سجاد علیزاده، مصطفی عشورنژاد، مهسا عاشوری، زینب جهانپور، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
33
تاثیر امواج فراصوت بر میزان جذب پرتو فرابنفش و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره فنلی چهارنوع میوه
داود بخشی، سمانه فتح اللهی، وحید متقی طلب، بابک نوروزی، زهرا مریدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
34
نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
35
اثر دگر آسیبی عصاره برگ کردو بر رشد، نمو، میزان فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی مرزه، ریحان و جعفری
مونا دادی، داود بخشی، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.36 MB)
36
بررسی خواص فیتوشیمیایی اکوتیپ های محلی و ارقام تجاری پیاز خوراکی
زهرا کیانی، کامبیز مشایخی، جواد موسوی زاده، خلیل زینلی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
37
بررسی اثر کیفیت نور بر ویژگی های رشدی و کیفی میکروگرین تربچه
یگانه منوچهری، حسن ساری خانی، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (662.1 K)
38
اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار طی دوره انبارمانی (Punica granatum L. cv. Malase Saveh)
ولی ربیعی، علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، ساناز مولائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.43 MB)
39
اثر اسید هیومیک، اسید فولویک و عصاره جلبک دریایی بر تحمل به شوری گل همیشه بهار
حکیمه بیگدلو، مسعود ارغوانی، اکبر حسنی، عزیزاله خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2