کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان؛ مسلم آزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.11 K)

2 تأثیر برهمکنش میکوریزا و ورمی کمپوست بر برخی از صفات رویشی گیاه دارویی آویشن باغی
عباس هانی؛ حمیدرضا پهلوانی؛ لیلا حکیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.66 K)

3 تأثیر ورمی کمپوست بر شاخص های رویشی و درصد اسانس گیاه دارویی آویشن باغی
حمیدرضا پهلوانی؛ عباس هانی؛ لیلا حکیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.22 K)

4 ارزیابی فعالیت ضدقارچی ترکیبات فرار چند اسانس گیاهی روی قارچ Rhizopus stolonifer
کیوان فری؛ کمال آرژه؛ مریم خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.86 K)

5 تأثیر اسانس آویشن باغی و شمعدانی عطری بر روی برخی خصوصیات پس از برداشت سیب آیدارد (Malus domestica cv. Idared)
حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.08 K)

6 الگوی بیان ژن های کلیدی در مسیر بیوسنتز تیمول در آویشن باغی (.Thymus vulgaris L) تحت تنش سرما
شکوفه حبیبی؛ عبداله احتشام نیا؛ فواد فاتحی؛ اردشیر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.82 K)

7 تاثیر تغذیه گیاه بر درصد اسانس و جوانه زنی بذر گیاه دارویی آویشن باغی (Thymus vulgaris L)
بهلول عباس زاده؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ محسن شجاعی؛ رسول هوشنگی؛ سمیه ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

8 تاثیر مصرف کود نیتروژنه و خصوصیات خاک بر روی صفات کمی و کیفی اسانس آویشن باغی
مجید امینی دهقی؛ داود زاویه؛ رضا طباطبائی؛ کیوان آگاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.94 K)

9 تغییرات کیفی و فیزیکی آویشن باغی (Thymus vulgaris L) تحت تأثیر پلاسمای سرد
فاطمه شکوهی؛ محمدتقی عبادی؛ حمید قمی؛ مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)