English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
تغییر قابلیت استفاده عناصر غذایی خاک در نتیجه کاربرد مالچ پلاستیکی در سه رقم مرکبات
عباس میرسلیمانی، حسین امین، عباس محمدی خرم آبادی، مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.47 K
2
ارزیابی ترکیبات مغز 6 رقم پسته در شهرستان ماه نشان (زنجان)
مهدی طاهری، مجید نجفی، محمد تکاسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.11 K
3
ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی، مهدی طاهری، اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.76 K
4
بررسی اثر روی برغلظت عناصر غذائی روی، مس، منگنز و کلسیم برگ و ریشه و نشت یونی روی، مس و کلسیم ریشه در دو رقم زیتون تحت تنش شوری
محمد رضا نائینی، محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
466.61 K
5
بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت بر جذب عناصر غذایی در ارقام جدید گل های داودی باغچه ای (برنا و ترمه2 )
محمد بنی جمالی، محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.25 K
6
تغییرات عناصر اسطوخودوس (.Lavandula officinslis L )تحت تأثیر ورمیکمپوست
پریزاد ماوندی، بهلول عباس زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.92 K
7
اندازه گیری برخی از عناصر پر مصرف و کم مصرف دو گونه های خوراکی زعفران بومی ایران
بیتا خوانساری نژاد، محمد رضا حسندخت، وحیده ناظری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
301.74 K
8
اثر غلظت های مختلف محیط کشت MS و ساکارز بر ریزغده زایی درون شیشه ای در سیب زمینی رقم آگریا
فهیمه یارمحمدی، علیرضا مطلبی آذر، جابر پناهنده، سمانه کاظمیانی نجف آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
276.87 K
9
بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر رشد و جذب عناصرپر مصرف در دو رقم زیتون
فاطمه بهبهانی مطلق، مهدی طاهری، ولی ربیعی، علی رضا واعظی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.53 K
10
واکنش فیزیولوژیک توت فرنگی به غلظت های مختلف عناصر معدنی محلول غذایی
جلیل رحیم دوست، محمد جواد نظری دلجو، موسی ارشد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.38 M