کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 تغییر قابلیت استفاده عناصر غذایی خاک در نتیجه کاربرد مالچ پلاستیکی در سه رقم مرکبات
عباس میرسلیمانی، حسین امین، عباس محمدی خرم آبادی، مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.47 K)

2 ارزیابی ترکیبات مغز 6 رقم پسته در شهرستان ماه نشان (زنجان)
مهدی طاهری، مجید نجفی، محمد تکاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.11 K)

3 ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی، مهدی طاهری، اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.76 K)

4 بررسی اثر روی برغلظت عناصر غذائی روی، مس، منگنز و کلسیم برگ و ریشه و نشت یونی روی، مس و کلسیم ریشه در دو رقم زیتون تحت تنش شوری
محمد رضا نائینی، محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.61 K)

5 بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت بر جذب عناصر غذایی در ارقام جدید گل های داودی باغچه ای (برنا و ترمه2 )
محمد بنی جمالی، محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.25 K)

6 تغییرات عناصر اسطوخودوس (.Lavandula officinslis L )تحت تأثیر ورمیکمپوست
پریزاد ماوندی، بهلول عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.92 K)

7 اندازه گیری برخی از عناصر پر مصرف و کم مصرف دو گونه های خوراکی زعفران بومی ایران
بیتا خوانساری نژاد، محمد رضا حسندخت، وحیده ناظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.74 K)

8 اثر غلظت های مختلف محیط کشت MS و ساکارز بر ریزغده زایی درون شیشه ای در سیب زمینی رقم آگریا
فهیمه یارمحمدی، علیرضا مطلبی آذر، جابر پناهنده، سمانه کاظمیانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.87 K)

9 بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر رشد و جذب عناصرپر مصرف در دو رقم زیتون
فاطمه بهبهانی مطلق، مهدی طاهری، ولی ربیعی، علی رضا واعظی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.53 K)

10 واکنش فیزیولوژیک توت فرنگی به غلظت های مختلف عناصر معدنی محلول غذایی
جلیل رحیم دوست، محمد جواد نظری دلجو، موسی ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB)