کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 تغییر قابلیت استفاده عناصر غذایی خاک در نتیجه کاربرد مالچ پلاستیکی در سه رقم مرکبات
عباس میرسلیمانی؛ حسین امین؛ عباس محمدی خرم آبادی؛ مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.47 K)

2 ارزیابی ترکیبات مغز 6 رقم پسته در شهرستان ماه نشان (زنجان)
مهدی طاهری؛ مجید نجفی؛ محمد تکاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.11 K)

3 ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی؛ مهدی طاهری؛ اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.76 K)

4 بررسی اثر روی برغلظت عناصر غذائی روی، مس، منگنز و کلسیم برگ و ریشه و نشت یونی روی، مس و کلسیم ریشه در دو رقم زیتون تحت تنش شوری
محمد رضا نائینی؛ محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.61 K)

5 بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت بر جذب عناصر غذایی در ارقام جدید گل های داودی باغچه ای (برنا و ترمه2 )
محمد بنی جمالی؛ محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.25 K)

6 تغییرات عناصر اسطوخودوس (.Lavandula officinslis L )تحت تأثیر ورمیکمپوست
پریزاد ماوندی؛ بهلول عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.92 K)

7 اندازه گیری برخی از عناصر پر مصرف و کم مصرف دو گونه های خوراکی زعفران بومی ایران
بیتا خوانساری نژاد؛ محمد رضا حسندخت؛ وحیده ناظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.74 K)

8 اثر غلظت های مختلف محیط کشت MS و ساکارز بر ریزغده زایی درون شیشه ای در سیب زمینی رقم آگریا
فهیمه یارمحمدی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ جابر پناهنده؛ سمانه کاظمیانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.87 K)

9 بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر رشد و جذب عناصرپر مصرف در دو رقم زیتون
فاطمه بهبهانی مطلق؛ مهدی طاهری؛ ولی ربیعی؛ علی رضا واعظی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.53 K)

10 واکنش فیزیولوژیک توت فرنگی به غلظت های مختلف عناصر معدنی محلول غذایی
جلیل رحیم دوست؛ محمد جواد نظری دلجو؛ موسی ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB)