کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن و توان آنتی اکسیدانی پلی فنل های میوه در برخی ارقام تجاری زیتون ایرانی و مدیترانه ای
علیرضا امیری نودیجه، مهدی حسینی مزینانی، کمال الدین حق بین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.36 K)

2 ارزیابی برخی خصوصیات میوه ارقام مختلف زیتون در شهرستان فسا استان فارس
بهنام دهقانی، کاظم ارزانی، داریوش هوشمند، علی‌اصغر زینانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.81 K)

3 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی، اسماعیل خالقی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

4 مقایسه‌ی عملکرد و درصد روغن سه رقم آربیکن، کرونائیکی و کنسروالیا زیتون
مهدی شجاعی، منصور غلامی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.01 K)

5 اثر پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی هفت رقم خرمای خشک و نیمه خشک در طول نگهداری در دمای اتاق
فاطمه روستایی، مجید راحمی، لیلا تقی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.44 K)

6 تاثیر ارقام زیتون بر برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن زیتون
صدیقه جمالی زاده، یوسف حمیداوغلی، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.53 K)

7 تعیین زمان مناسب برداشت زیتون رقم روغنی جهت استحصال روغن زیتون
یوسف حمیداوغلی، صدیقه جمالیزاده، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.72 K)

8 مقایسه کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی و ماری در ناحیه کازرون استان فارس
ابوذر هاشم پور، رضا فتوحی قزوینی، داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.15 K)

9 بررسی صفات مرفولوژیک و خواص روغن تعدادی از ژرم پلاسم های قدیمی زیتون ایران در مقایسه با ارقام اهلی
نسیمه خاندوزی، محمد مهدی شریفانی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)