کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تغییر قابلیت استفاده عناصر غذایی خاک در نتیجه کاربرد مالچ پلاستیکی در سه رقم مرکبات
عباس میرسلیمانی، حسین امین، عباس محمدی خرم آبادی، مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.47 K)

2 بررسی اثر عناصر کم مصرف آهن، روی و منگنز بر ویژگی های کمی و کیفی محصول پرتقال رقم واشنگتن ناول
اسما صادقی تکلو، محمد حشمتی رفسنجانی، سیدحسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.14 K)

3 ارزیابی تغییرات فصلی غلظت عناصر برگ برخی ارقام پسته شهرستان ماه نشان (زنجان)
مجید نجفی، مهدی طاهری، اسماعیل سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.76 K)

4 بررسی اثر روی برغلظت عناصر غذائی روی، مس، منگنز و کلسیم برگ و ریشه و نشت یونی روی، مس و کلسیم ریشه در دو رقم زیتون تحت تنش شوری
محمد رضا نائینی، محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.61 K)

5 تاثیر هیومیک اسید بر جذب عناصر معدنی کم مصرف در درختان پرتقال واشنگتن ناول
عباس میرسلیمانی، علیرضا غفوری، مهدی نجفی قیری، حسین امین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.15 K)

6 بررسی تاثیر غلظت های مختلف آهن بر میزان کلروفیل و طول شاخساره انگور در محیط درون شیشه ای
مرضیه بیات، مهدی علیزاده، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.4 K)

7 بررسی کمبود آهن و مولیبدن بر رشد و نمو سه اندازه پیازچه فلسی و عملکرد تولید پیازچه یکساله سوسن شرقی
سمیه شفیعی ماسوله، عبداله حاتم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.22 K)

8 اندازه گیری برخی از عناصر پر مصرف و کم مصرف دو گونه های خوراکی زعفران بومی ایران
بیتا خوانساری نژاد، محمد رضا حسندخت، وحیده ناظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.74 K)

9 اثر غلظت های مختلف محیط کشت MS و ساکارز بر ریزغده زایی درون شیشه ای در سیب زمینی رقم آگریا
فهیمه یارمحمدی، علیرضا مطلبی آذر، جابر پناهنده، سمانه کاظمیانی نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.87 K)

10 تغییر محتوای عناصر کم مصرف تحت تأثیر تابش لیزر He-Ne و Nd-YAD در گیاه گوجه فرنگی رقم CH
محمد خان زاده، محمدرضا پوررجبی نژاد، مجید اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.54 K)

11 تغییرات غلظت عناصر کم مصرف در ریشه گونه های مختلف مرکبات تحت تنش شوری
محمدصادق عرب زادگان، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.21 K)

12 اثر شیرابه زباله شهری بر عملکرد و جذب عناصر کم مصرف به وسیله فلفل
علیرضا آستارایی، ثمانه آریابد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K)