کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 11 |
|
1 |
|
بررسی اثر محلولپاشی اتانول و متانول بر شاخصهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی ریحان (رقم کشکنی لولو) |
|
رسول نریمانی، محمد مقدم، قادر رستمی، سپیده مجرب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 133.67 K
|
|
2 |
|
مطالعه ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss.) جمع آوری شده از عرصه طبیعی و کشت شده در شرایط درون شیشه ای |
|
زهرا نجاری، محمد فتاحی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 502.09 K
|
|
3 |
|
ارزیابی عملکرد حلال های قطبی و غیر قطبی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه هلپه (.Teucrium polium L) |
|
احمد اصغرزاده، فائزه تقی زاده، جواد اصیلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 235.98 K
|
|
4 |
|
تأثیر کاربرد اتانول و متانول بر برخی ویژگیهای مورفو-فیزیولوژیکی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) |
|
وحید اکبرپور، جواد طاهری مقدس، محمدعلی بهمنیار، محبوبه آشناور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 460.48 K
|
|
5 |
|
بررسی خاصیت آللوپاتی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از گل، برگ و ساقه گیاه برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel ) بر جوانه زنی بذر کاهو و تربچه |
|
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 850.75 K
|
|
6 |
|
اثر استفاده از اتانول، متانول و استالدهید بر کیفیت ماندگاری گل بریده لیسیانتوس ( Eustoma grandiflora ) |
|
صدیقه بلندرفتار صیقلانی، داود هاشم آبادی، رسول انسی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 111.39 K
|
|
7 |
|
بررسی تاثیر اسانس مرزه و متانول بر خصوصیات پس از برداشت گل شاخه بریده میخک ( رقم چیتی ) |
|
مهتاب حقیقی فرد، امراله نبی گل، کامران سمیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 185.88 K
|
|
8 |
|
بررسی اثر واریته و نوع حلال بر میزان ترکیبات فنلی برگ های زیتون |
|
زهرا رفیعی، سید مهدی جعفری، مهران اعلمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 539.54 K
|
|
9 |
|
تسریع در رسیدگی انگور برای رهایی از خسارت سرمای پاییزه |
|
محمود کوشش صبا، کاظم ارزانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 35.65 K
|
|
10 |
|
پتانسیل آللوپاتیک ناترک (Dodonea visco (L.) Jacq) |
|
سعید عشقی، عنایت اله تفضلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 32.86 K
|
|
11 |
|
اثر نمک های کلرور سدیم و کلسیم بر رشد و درصد عناصر چهار کلن صنوبر |
|
حیدرعلی دانشور، علیرضا مدیر رحمتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 36.48 K
|