نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 اثر غلظت های مختلف کود نیتروژنه بر صفات مربوط به برگ دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خیل، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

2 اثر غلظت مختلف تغذیه نیتروژنه بر صفات شاخساره و ریشه دو رقم تمشک بی خار
مرتضی حاجی ملک خلج، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 679.56 K

3 اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا
معصومه حائری، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی، بیژن کاووسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 777.24 K

4 تأثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی
حسین مرادی، کامران قاسمی، مجتبی اسمعیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 250.97 K

5 اثرات تنش شوری بر برخی از ارقام تمشک سیاه خاردار و بی خار
مهدی حدادی نژاد، عادل کیایی، کامران قاسمی، حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 427.01 K

6 تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.23 K

7 تأثیر تغذیه کربوهیدراتی بر عملکرد قارچ دکمه ای سفید ( Agaricus bisporus)
کامران قاسمی، رضا صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 244.9 K

8 بررسی اثر ارتفاع و جهت پنل بر صفات رویشی و زایشی توت فرنگی در سامانه هواکشت
امیرعلی محمدی، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.13 K

9 مطالعه اثر پایه بر ظرفیت آنتی اکسیدانی برون بر (پوست) و درون بر (گوشت) میوه رقم تجاری تامپسون ناول
عظیم قاسم نژاد، یوسف قاسمی، محمدعلی ابراهیم زاده، کامران قاسمی، خدایار همتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 279.51 K

10 اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر صفات مورفولوژیکی توت فرنگی رقم کاماروسا
معصومه حائری، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی، بیژن کاووسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 984.67 K