English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.74 K
2
حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی، زینب روئین، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
152.33 K
3
مطالعه رابطه بین ترکیدگی میوه انار با برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی میوه و برگ
جواد عرفانی مقدم، نسرین شیراوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
300.5 K
4
مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک ( Crataegus pontica)
جواد عرفانی مقدم، کامران خیرعلی پور، سجاد فتاحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
401.04 K
5
ارزیابی تنوع ژنتیکی گلابی وحشی در استان ایلام و مقایسه آنها با برخی ارقام گلابیPyrus communis
جواد عرفانی مقدم، فردین قنبری، سعدالله اکبری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
247.91 K
6
اصلاح انگور در ایران برای مصارف تازه خوری و کشمشی (کلیدی)
علی عبادی، محمدرضا بی همتا، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، داریوش آتشکار، حسن ساریخانی، علیرضا سلامی، جواد عرفانی مقدم، مهدی حدادی نژاد، مریم کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
240.85 K
7
ارزیابی تنوع مورفو-فیزیولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های جنس گلابی
جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
765.82 K
8
ارزیابی نتایج حاصل از تلاقی ارقام بیدانه و دانه دار انگور به منظور تولید ارقام بیدانه جدید
جواد عرفانی مقدم، علی عبادی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی رضا رحیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.82 K
9
ارزیابی برخی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در میوه، برگ و دانه ازگیل
جواد عرفانی مقدم، زینب صادقی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M