نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوه‌ای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی؛ فهیمه سرلک؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.74 K)

2 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی؛ زینب روئین؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

3 مطالعه رابطه بین ترکیدگی میوه انار با برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی میوه و برگ
جواد عرفانی مقدم؛ نسرین شیراوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.5 K)

4 مشخصه های فیزیکی و خواص غذایی میوه زالزالک ( Crataegus pontica)
جواد عرفانی مقدم؛ کامران خیرعلی پور؛ سجاد فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.04 K)

5 ارزیابی تنوع ژنتیکی گلابی وحشی در استان ایلام و مقایسه آنها با برخی ارقام گلابیPyrus communis
جواد عرفانی مقدم؛ فردین قنبری؛ سعدالله اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.91 K)

6 اصلاح انگور در ایران برای مصارف تازه خوری و کشمشی (کلیدی)
علی عبادی؛ محمدرضا بی همتا؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدرضا نقوی؛ داریوش آتشکار؛ حسن ساریخانی؛ علیرضا سلامی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مهدی حدادی نژاد؛ مریم کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.85 K)

7 ارزیابی تنوع مورفو-فیزیولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های جنس گلابی
جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (765.82 K)

8 ارزیابی نتایج حاصل از تلاقی ارقام بیدانه و دانه دار انگور به منظور تولید ارقام بیدانه جدید
جواد عرفانی مقدم؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی رضا رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.82 K)

9 ارزیابی برخی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در میوه، برگ و دانه ازگیل
جواد عرفانی مقدم؛ زینب صادقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)