کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 پیوند: ابزاری کارا جهت بهبود تحمل سبزی ها به شوری و آب های شور در مناطق خشک و نیمه خشک
رضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.93 K)

2 بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های خیار و گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای و فضای آزاد
علی شریف؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.74 K)

3 مطالعه اثرات اقتصادی و فیزیولوژیکی میانه کاری سبزی و علوفه در خرمای کبکاب
محمدحسن کرد؛ ابوالقاسم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.37 K)

4 بررسی اثر سدیم هومات بر عملکرد محصول چند سبزی یکساله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.62 K)

5 بکارگیری روش کلروفیل فلوروسانس در تخمین ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.91 K)

6 استفاده از میکروارگانسیم ها و کودهای زیستی در تولید سبزی سالم
صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.3 K)

7 مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی؛ غلامرضا خاکیزاده؛ خلیل چابک؛ محمد حسن مرتضوی؛ سلاله نجفی؛ زهره مقیمی؛ مریم بدوی؛ ندا بستانی؛ حمیده امیری؛ امل مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.38 K)

8 اثر کاربرد روی بصورت محلول پاشی برگی بر غلظت این عنصر در اندام های گوجه فرنگی در سیستم های هیدروپونیک و آکواپونیک
میثم منظری توکلی؛ واحد باقری؛ مجید اسماعیلی زاده؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.22 K)

9 اثر روش های شیمیایی و مکانیکی و اندازه سینی کاشت بر رشد و کیفیت نشای گوجه فرنگی
عبداله شعبانی؛ عبداله افتخاری؛ رضا صالحی محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.69 K)

10 کنه Tetranychus frater wainsten به عنوان گونه خسارت زای جدید مزارع توت فرنگی
مصطفی منصور؛ قاضی کریم کمالی؛ مسعود اربابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.13 K)

11 مقایسه وضعیت اقتصادی - اجتماعی طرحهای گلخانه ای گل و گیاه زینتی با سبزی و صیفی در استان اصفهان
اصغر صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.97 K)