کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 پیوند: ابزاری کارا جهت بهبود تحمل سبزی ها به شوری و آب های شور در مناطق خشک و نیمه خشک
رضا صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.93 K

2 بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های خیار و گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای و فضای آزاد
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.74 K

3 مطالعه اثرات اقتصادی و فیزیولوژیکی میانه کاری سبزی و علوفه در خرمای کبکاب
محمدحسن کرد، ابوالقاسم حسن پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 25.37 K

4 بررسی اثر سدیم هومات بر عملکرد محصول چند سبزی یکساله
مشاهده مقاله اصل مقاله 22.62 K

5 بکارگیری روش کلروفیل فلوروسانس در تخمین ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله اصل مقاله 62.91 K

6 استفاده از میکروارگانسیم ها و کودهای زیستی در تولید سبزی سالم
صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.3 K

7 مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده، خلیل چابک، محمد حسن مرتضوی، سلاله نجفی، زهره مقیمی، مریم بدوی، ندا بستانی، حمیده امیری، امل مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 147.38 K

8 اثر کاربرد روی بصورت محلول پاشی برگی بر غلظت این عنصر در اندام های گوجه فرنگی در سیستم های هیدروپونیک و آکواپونیک
میثم منظری توکلی، واحد باقری، مجید اسماعیلی زاده، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله اصل مقاله 249.22 K

9 اثر روش های شیمیایی و مکانیکی و اندازه سینی کاشت بر رشد و کیفیت نشای گوجه فرنگی
عبداله شعبانی، عبداله افتخاری، رضا صالحی محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 853.69 K

10 کنه Tetranychus frater wainsten به عنوان گونه خسارت زای جدید مزارع توت فرنگی
مصطفی منصور، قاضی کریم کمالی، مسعود اربابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.13 K

11 مقایسه وضعیت اقتصادی - اجتماعی طرحهای گلخانه ای گل و گیاه زینتی با سبزی و صیفی در استان اصفهان
اصغر صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.97 K