English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
پیوند: ابزاری کارا جهت بهبود تحمل سبزی ها به شوری و آب های شور در مناطق خشک و نیمه خشک
رضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (92.93 K)
2
بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های خیار و گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای و فضای آزاد
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (113.74 K)
3
مطالعه اثرات اقتصادی و فیزیولوژیکی میانه کاری سبزی و علوفه در خرمای کبکاب
محمدحسن کرد، ابوالقاسم حسن پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (25.37 K)
4
بررسی اثر سدیم هومات بر عملکرد محصول چند سبزی یکساله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (22.62 K)
5
بکارگیری روش کلروفیل فلوروسانس در تخمین ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (62.91 K)
6
استفاده از میکروارگانسیم ها و کودهای زیستی در تولید سبزی سالم
صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.3 K)
7
مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده، خلیل چابک، محمد حسن مرتضوی، سلاله نجفی، زهره مقیمی، مریم بدوی، ندا بستانی، حمیده امیری، امل مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (147.38 K)
8
اثر کاربرد روی بصورت محلول پاشی برگی بر غلظت این عنصر در اندام های گوجه فرنگی در سیستم های هیدروپونیک و آکواپونیک
میثم منظری توکلی، واحد باقری، مجید اسماعیلی زاده، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (249.22 K)
9
اثر روش های شیمیایی و مکانیکی و اندازه سینی کاشت بر رشد و کیفیت نشای گوجه فرنگی
عبداله شعبانی، عبداله افتخاری، رضا صالحی محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (853.69 K)
10
کنه Tetranychus frater wainsten به عنوان گونه خسارت زای جدید مزارع توت فرنگی
مصطفی منصور، قاضی کریم کمالی، مسعود اربابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.13 K)
11
مقایسه وضعیت اقتصادی - اجتماعی طرحهای گلخانه ای گل و گیاه زینتی با سبزی و صیفی در استان اصفهان
اصغر صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.97 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه