کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی؛ زینب روئین؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

2 بررسی اثر غلظت‌های مختلف پوترسین و پوشش واکس روی ویژگی‌های کمی و کیفی پرتقال رقم ‘اولیندا والنسیا’ در شرایط انبار
اصغر رمضانیان؛ احمد احمدپور؛ فرشته خرّم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.81 K)

3 بررسی اثرات پوشش پلاستیک سیاه و تراکم کاشت بر رشد عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.96 K)

4 تاثیر روغن بذر چای بر انبارمانی پرتقال خونی رقم مورو
محمد فیروزی؛ محمداسماعیل امیری؛ احسان کهنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.51 K)

5 حفظ کیفیت و کاهش بار میکروبی میوه انجیر (Ficus carica L.) با پوشش آلوئه ورا
امین میرشکاری؛ بابک مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.63 K)

6 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
مهدی رحیمی؛ مختار حیدری؛ بابک پاکدامن سردرود؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

7 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی؛ مهدی حسینی فرهی؛ محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.03 K)

8 بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی
زهرا شعبانیان؛ جواد فتاحی مقدم؛ ابوالحسن علوی؛ وحید علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.92 K)

9 اثر تیمارهای پوششی همراه با متیل سالیسیلات در حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی مورو طی انبارداری
سونیا جمالی؛ جواد فتاحی مقدم؛ ولی ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.23 K)

10 بررسی ساختار، میزان تولید و بازار فروش گلخانه های تولیدکننده گل شاخه بریده رز دو شهرستان اندیمشک و دزفول در استان خوزستان
عارف کرکئی؛ محمدرضا صالحی سلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.73 K)

11 معرفی چند گیاه بومی با قابلیت کاربرد آن ها به عنوان گیاه زینتی جدید از استان گیلان
محمد نقی پاداشت دهکایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.7 K)