کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی، زینب روئین، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

2 بررسی اثر غلظت‌های مختلف پوترسین و پوشش واکس روی ویژگی‌های کمی و کیفی پرتقال رقم ‘اولیندا والنسیا’ در شرایط انبار
اصغر رمضانیان، احمد احمدپور، فرشته خرّم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.81 K)

3 بررسی اثرات پوشش پلاستیک سیاه و تراکم کاشت بر رشد عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.96 K)

4 تاثیر روغن بذر چای بر انبارمانی پرتقال خونی رقم مورو
محمد فیروزی، محمداسماعیل امیری، احسان کهنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.51 K)

5 حفظ کیفیت و کاهش بار میکروبی میوه انجیر (Ficus carica L.) با پوشش آلوئه ورا
امین میرشکاری، بابک مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.63 K)

6 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

7 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.03 K)

8 بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی
زهرا شعبانیان، جواد فتاحی مقدم، ابوالحسن علوی، وحید علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.92 K)

9 اثر تیمارهای پوششی همراه با متیل سالیسیلات در حفظ کیفیت میوه پرتقال خونی مورو طی انبارداری
سونیا جمالی، جواد فتاحی مقدم، ولی ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.23 K)

10 بررسی ساختار، میزان تولید و بازار فروش گلخانه های تولیدکننده گل شاخه بریده رز دو شهرستان اندیمشک و دزفول در استان خوزستان
عارف کرکئی، محمدرضا صالحی سلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.73 K)

11 معرفی چند گیاه بومی با قابلیت کاربرد آن ها به عنوان گیاه زینتی جدید از استان گیلان
محمد نقی پاداشت دهکایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.7 K)