بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (192.92 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، صنایع غذایی، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
2استادیار بخش فنی مهندسی موسسه تحقیقات مرکبات کشور، رامسر.
3استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
4استادیار بخش گیاه پزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها