English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
15
1
بررسی روش خشک کردن قارچ خوراکی "تکمه ای" با هوای داغ
رعنا حاجی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.27 K)
2
تعیین مناسبترین مرحله برداشت قارچ خوراکی (تکمه ای) و نگهداری دراز مدت آن
یحیی مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.02 K)
3
بررسی تکثیر و تولید قارچ خوراکی (شی تا که) (Lentinus edodes) در شمال کشور
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.39 K)
4
تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.23 K)
5
تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد، سیده فاطمه نظری، مریم درستکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
6
بررسی برهمکنش سطوح مختلف اسیدهای آمینه گلایسین و آسپاراژین بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی تکمهای
عبدالعلی حسامی، عالیه اسدیان خو، ام البنین هاشمی، شهربانو گرمسیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (109.86 K)
7
تاثیر مکمل های غذایی بر عملکرد و کارآیی بیولوژیکی قارچ خوراکی صدفی فلوریدا
مطهره مهدوی تیکدری، صاحبعلی بلندنطر، علیرضا مطلبی آذر، جابر پناهنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (237.95 K)
8
شناسایی آکیتومیست های کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای با استفاده از ژن 16S rRNA
علی پاکدین، محمد فارسی، حسن مرعشی، خلیل ملک زاده، بنفشه جلال زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.08 K)
9
تاثیر بیوماس باکتریایی و تلقیح آکتینومیست ها در کمپوست بر روی رشد میسلیوم قارچ خوراکی دکمه ای
علی پاکدین -، محمد فارسی، حسن مرعشی، خلیل ملک زاده، بنفشه جلال زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.13 K)
10
ارزیابی اقتصادی کشت قارچ خوراکی و بازاریابی آن
اصغر عابدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (244.07 K)
11
کاربرد برخی از مکمل های غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus ostreatus
علیرضا جلالی زند، مهرداد جعفرپور، ناصر پورسعید، بنفشه دهشتی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.21 K)
12
تاثیر اسانس گیاهان دارویی (رازیانه، زیره سبز، آویشن) بر افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی
علی برادران راد، سعید کاربین، عسگر غنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.46 K)
13
بررسی تاثیر پروسه مایکروویو بر کاهش خسارت قهوه ای شدن ناشی از فعالیت باکتری pseudomona tolasii در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (agaricus bisporus)
زهره دیدار، قدیر طاهری، محسن وظیفه دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.49 K)
14
معرفی گونه های قارچ خوراکی و داروئی جنس Cantharellus در جنگل های استان مازندران
علی برهانی، سید علی موسوی زاده، سیف ا.. خورنکه، محمود ذکائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (34.42 K)
15
بررسی اثر درجه حرارت بر رشد رویشی میسلیوم قارچ خوراکی شاه صدف
عزیز اله علوی، ابراهیم محمدی گل تپه، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (19.04 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه