کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 اثر انواع بسته‌بندی برکیفیت و مشخصه‌های انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی؛ مسعود زاده باقری؛ موناد دادی؛ ایرج بازرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.2 K)

2 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد؛ مهدی قسمتی؛ مهدی خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

3 ارزیابی میزان فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی برخی از جمعیت های گیاه دارویی Allium elburzense
چنور اسدی؛ محبوبه زارع مهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.27 K)

4 اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر میزان ترکیبات زیست فعال میوه لیمو شیرین (limettioides Tanaka Citrus)
مریم خانی امیرسالاری؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.45 K)

5 ارزیابی متابولیت‌های ثانویه ریحان تحت کاربرد کادمیم و سرب
بهمن فتاحی؛ کاظم ارزانی؛ محمد کاظم سوری؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (602.78 K)

6 واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک
احسان جمشیدی؛ مهدی حسینی فرهی؛ محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.38 K)

7 بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
مریم درستکار؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K)

8 بررسی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو واریته بلوط (Quercus branti) در منطقه خرم آباد لرستان
یونس عباسی بسطامی؛ روح الله چمانه؛ مجید نجفی؛ داود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.73 K)

9 اثر پاکت گذاری میوه (bagging )بر رنگ گیری و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پوست میوه ی سیب ( Malus domestica)رقم ‘فوجی‘
روح الله چمانه؛ داود بخشی؛ حسن ساری خانی؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.64 K)

10 بررسی اثر تنش خشکی و کود ازت بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک کلم بروکلی
مصیب معینی فر؛ ناصر برومند؛ علی رویین؛ اسحاق مقبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.07 K)

11 بررسی اثر صفات مرتبط با ظرفیت آنتیاکسیدانی از طریق تجزیه مسیر در مورد فلفل دلمه‌ای
جمالعلی الفتی؛ محمد محمدی؛ طیبه شبانی؛ آذر محمدی پور؛ فاطمه پویه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.67 K)

12 تأثیر خاکپوش بر برخی صفات کمی و کیفی سیر(. Allium sativum L)
محمدباقر مهدیه نجف آبادی؛ غلامعلی پیوست؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.14 K)

13 ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.36 K)