کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
الهه اکبری؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.21 K)

2 اثر تنک میوه بر مقدار آسکوربیک اسید و ظرفیت ضد اکسایشی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
اعظم جعفری؛ کاظم ارزانی؛ اسماعیل فلاحی؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.09 K)

3 تأثیر پرایمینگ بذر با سطوح مختلف محرک های جوانه زنی بر جوانه زنی بذر و صفات مورفولوژی گیاهچه دو رقم خیار مزرعه ای
مانا ممبینی؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ وحید عبدوسی؛ عبدعلی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.32 K)

4 اثر آسکوربیک اسید در کاهش خسارت اکسیداتیوی القاء شده ناشی از تنش شوری در (Festuca rubra ssp. commutate)
عبدا... حاتم زاده؛ علیرضا نوروزی شرف؛ مهرداد رسولی؛ فاطمه ابری؛ سارا نیکخواه بهرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.87 K)

5 مقایسه برخی از ویژگی های بیوشیمیایی ده رقم پرتقال ( Citrus sinensis)رشد یافته در استان هرمزگان
شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.2 K)

6 کاهش تنش اکسیداتیو حاصل از تنش شوری در سیب زمینی با استفاده از آسکوربیک اسید
فاطمه دانشمند؛ محمدجواد آروین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.71 K)

7 پاسخ دانهال های پشته رقم قزوینی (Pistacia vera cv. Ghazvini) به ظطوح مختلف سالیسیلیک اسید و آسکوربیک اسید تحت شرایط تنش شوری
نسیم بستام؛ بهرام بانی نسب؛ سیروس قبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.15 MB)

8 بررسی اثر سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریدنی رز رقم ردنائومی و آوالانج
حسین صمدی؛ سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ هدایت زکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)