English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
بررسی احتمال تنظیم باردهی نارنگی محلی با استفاده از هرس و گردلینگ
مسعود فیاضی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.2 K
2
بررسی اثرات اسیدی کردن آب آبیاری بر روی خصوصیات کمی و کیفی گل میخک
رحیم مطلبی فر، محمدجعفر ملکوتی، محسن کافی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
27.18 K
3
بررسی تأثیر سطوح مختلف ازت بر جذب عناصر غذایی در ارقام جدید گل های داودی باغچه ای (برنا و ترمه2 )
محمد بنی جمالی، محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.25 K
4
اثر هرس سبز در کاهش تبخیر و مقابله با خشک سالی و افزایش کمی و کیفی محصول انگور کلاهداری
علی دادار، موسی ارشد، علی اکبر عامری، مرضیه رشیدی جوشقان، علی اصغر کلانتری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
239.66 K
5
بررسی اثر گرده و محلول پاشی اسید هومیک بر صفات کمی کدو تخمه کاغذی
ابراهیم اسلامی، لیلا تبریزی، رضا صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
671.1 K
6
بررسی اثرات تاریخ کاشت بذر و تراکم بوته بر خصوصیات کمی و کیفی پیاز اصلاح شده بهبهان
عبدالستار دارابی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.73 K
7
مناسبترین رقم پیاز خوراکی( Allium cepa)از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان
علیرضا علادی پور، محمود دژم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
279.5 K
8
بررسی اثر چهار سیستم تربیت بر روی شاخص های کیفی میوه و رشدی درخت سیب رقم گلاب
محمد حسن ابراهیمی، علیرضا طلایی، محمد علی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
82.64 K
9
اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (selva) در کشت بدون خاک
محمدرضا دیلمقانی، سیاوش همتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
3.1 M
10
انتخاب ارقام امیدبخش گوجه سبز (P. cerasifera) از ژرم پلاسم بومی کشور
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
11
تأثیر محلول پاشی پیش از برداشت اتفن و جیبرلین بر برخی مشخصه های میوه انار رقم شیرین شهوار
مجید فلاح، اعظم جعفری، محمدرضا وظیفه شناس، مصطفی شیرمردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
955.52 K
12
بررسی تاثیر ازت، فسفر، پتاسیم و برخی عناصر کم مصرف بر روی خصوصیات کمی و کیفی انگور عسکری
حسین پیری، غلامرضا معافپوریان، مسلم درستکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.97 K
13
ارزیابی مقدماتی خصوصیات کمی و کیفی ارقام بادام در استان چهارمحال و بختیاری
حسین مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.67 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه