English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادام
زهرا مجرد، طاهره حسنلو، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.13 K
2
بررسی تنوع اسیدهای چرب و خصوصیات بذر در برخی از جمعیتهای کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)
رضا کیانی، وحیده ناظری، کرامت الله رضایی، رمضان کلوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.64 K
3
رده بندی فیتوشیمیایی برخی از گیاهان تیره چتریان با استفاده از الگوی اسیدهای چرب روغن
زینب قلی زاده، مهدی قاسمی نافچی، کرامت الله سعیدی، حمزه علی شیرمردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
310.92 K
4
بررسی تاثیر انبارمانی بر میزان روغن و اسیدهای چرب بادام
ملیحه ایزد دوست، علی ایمانی، طاهره حسنلو، آرش محمد باقر، مسعود شاهمرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.77 K
5
بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در تعدادی از ژنوتیپ های بومی ایران
آمنه قربانی، علی اصغر زینانلو، عالمه اصغری، فواد برقعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
224.79 K
6
تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان، رضا صالحی، کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
96.43 K
7
مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخمه کاغذی با ارقام بومی در شرایط اقلیمی استان گیلان
ف. عابدین پور، م. اصفهانی، ح. مدنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
252.23 K
8
تاثیر ارقام زیتون بر برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن زیتون
صدیقه جمالی زاده، یوسف حمیداوغلی، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
340.53 K
9
بررسی تاثیر تاریخ های مختلف کاشت بر میزان روغن استخراج شده ی درصد اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L)
نسرین فرهادی، سکینه پوررنجبری صغایش، ابوالفضل علی رضالو، محمدکاظم سوری، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.36 M
10
بررسی امکان کشت بزرک سیاه یا بالنگو (Lallemantia ibrica L.)
حسین عظیمافرد، عبدالله حسن زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.04 K