کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادام
زهرا مجرد، طاهره حسنلو، علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.13 K)

2 بررسی تنوع اسیدهای چرب و خصوصیات بذر در برخی از جمعیت‌های کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)
رضا کیانی، وحیده ناظری، کرامت الله رضایی، رمضان کلوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.64 K)

3 رده بندی فیتوشیمیایی برخی از گیاهان تیره چتریان با استفاده از الگوی اسیدهای چرب روغن
زینب قلی زاده، مهدی قاسمی نافچی، کرامت الله سعیدی، حمزه علی شیرمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.92 K)

4 بررسی تاثیر انبارمانی بر میزان روغن و اسیدهای چرب بادام
ملیحه ایزد دوست، علی ایمانی، طاهره حسنلو، آرش محمد باقر، مسعود شاهمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.77 K)

5 بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در تعدادی از ژنوتیپ های بومی ایران
آمنه قربانی، علی اصغر زینانلو، عالمه اصغری، فواد برقعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.79 K)

6 تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان، رضا صالحی، کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.43 K)

7 مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخمه کاغذی با ارقام بومی در شرایط اقلیمی استان گیلان
ف. عابدین پور، م. اصفهانی، ح. مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.23 K)

8 تاثیر ارقام زیتون بر برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن زیتون
صدیقه جمالی زاده، یوسف حمیداوغلی، محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.53 K)

9 بررسی تاثیر تاریخ های مختلف کاشت بر میزان روغن استخراج شده ی درصد اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L)
نسرین فرهادی، سکینه پوررنجبری صغایش، ابوالفضل علی رضالو، محمدکاظم سوری، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

10 بررسی امکان کشت بزرک سیاه یا بالنگو (Lallemantia ibrica L.)
حسین عظیمافرد، عبدالله حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.04 K)