کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادام
زهرا مجرد؛ طاهره حسنلو؛ علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.13 K)

2 بررسی تنوع اسیدهای چرب و خصوصیات بذر در برخی از جمعیت‌های کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)
رضا کیانی؛ وحیده ناظری؛ کرامت الله رضایی؛ رمضان کلوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.64 K)

3 رده بندی فیتوشیمیایی برخی از گیاهان تیره چتریان با استفاده از الگوی اسیدهای چرب روغن
زینب قلی زاده؛ مهدی قاسمی نافچی؛ کرامت الله سعیدی؛ حمزه علی شیرمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.92 K)

4 بررسی تاثیر انبارمانی بر میزان روغن و اسیدهای چرب بادام
ملیحه ایزد دوست؛ علی ایمانی؛ طاهره حسنلو؛ آرش محمد باقر؛ مسعود شاهمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.77 K)

5 بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در تعدادی از ژنوتیپ های بومی ایران
آمنه قربانی؛ علی اصغر زینانلو؛ عالمه اصغری؛ فواد برقعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.79 K)

6 تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان؛ رضا صالحی؛ کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.43 K)

7 مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد کدوی تخمه کاغذی با ارقام بومی در شرایط اقلیمی استان گیلان
ف. عابدین پور؛ م. اصفهانی؛ ح. مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.23 K)

8 تاثیر ارقام زیتون بر برخی خصوصیات کمی و کیفی روغن زیتون
صدیقه جمالی زاده؛ یوسف حمیداوغلی؛ محمد رمضانی ملک رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.53 K)

9 بررسی تاثیر تاریخ های مختلف کاشت بر میزان روغن استخراج شده ی درصد اسیدهای چرب گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L)
نسرین فرهادی؛ سکینه پوررنجبری صغایش؛ ابوالفضل علی رضالو؛ محمدکاظم سوری؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

10 بررسی امکان کشت بزرک سیاه یا بالنگو (Lallemantia ibrica L.)
حسین عظیمافرد؛ عبدالله حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.04 K)