کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر استفاده از آنتی اکسیدان در محیط کشت به منظور کنترل فنل و افزایش استقرار ریزنمونه‌های پایه رویشی پسته یوسی‌بی- 1
رضا نظامی، عباس یداللهی، حسین حکم‌آبادی، سمیه اکبری‌پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.9 K)

2 اثر نانو ذرات اکسید مس بر میزان تولید ترکیبات بیوشیمیایی در ریشه‌های مویین زرین گیاه (DracocephalumkotschyiBoiss)
فاطمه ناصری، بهمن حسینی، راحله طهماسبی، لطفعلی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.4 K)

3 بررسی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل کل و فروزه‌های کمی میوه در نژادگان‌های تمشک سیاه Blackberry (Rubus spp.)
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت‌الله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (493.7 K)

4 بررسی فیتوشیمیایی دو گونه سرو کوهی (Juniperus spp) در استان گیلان
خورشید سلیمانی کیساری، امیر صحرارو، داود بخشی، سیامک غیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.4 K)

5 بررسی سطوح مختلف آبیاری بر روی برخی صفات بیوشیمیایی گیاه رازیانه (Foeniculum vulgar)
زیبا ایزدی، علی ایزدی دربندی، عیسی شیخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.92 K)

6 ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی برخی از اکوتیپ‌های آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) در استان هرمزگان
سولماز معماری، علیرضا یاوری، مهدی بیکدلو، طاهره هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.62 K)

7 بررسی اثر محلول‌پاشی و غوطهوری اسید سالیسیلیک بر کیفیت میوه و عمر انباری زردآلو
الهام اردکانی، غلامحسین داوری نژاد، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.2 K)

8 بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی
زهرا شعبانیان، جواد فتاحی مقدم، ابوالحسن علوی، وحید علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.92 K)